Sztuka mięsa (3/12)
magazyn kulinarny Polska 2018

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (9/12)
Pt, 03.10 16:15
Sztuka mięsa (10/12)
Pt, 03.10 16:50
Sztuka mięsa (2/8)
Nd, 05.10 2:55
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (3/8)
Nd, 05.10 3:25
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (4/8)
Pon, 06.10 2:50
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (5/8)
Pon, 06.10 3:25
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (6/8)
Wt, 07.10 11:30
Sztuka mięsa (11/12)
Pt, 10.10 16:15
Sztuka mięsa (12)
Pt, 10.10 16:50
Sztuka mięsa (7/8)
Nd, 12.10 2:45