Okrasa łamie przepisy: Podlasie pachnące serem
magazyn kulinarny Polska 2025

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na lodzie
Śr, 03.09 18:35
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula
Śr, 03.09 19:05
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Własnoręcznie przygotowane konserwy
Czw, 04.09 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Przetwory ze śliwki węgierki
Czw, 04.09 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ognista kuchnia
Czw, 04.09 18:35
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu
Czw, 04.09 19:05
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennych wykopków
Pt, 05.09 8:10
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Niecodzienna kukurydza
Pt, 05.09 12:00
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia warszawska
Pt, 05.09 18:35
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle
Pt, 05.09 19:05
i 1 późniejsza emisja