Okrasa łamie przepisy: Sos holenderski
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kozienickie przysmaki
Nd, 15.06 17:10
Okrasa łamie przepisy: Patelnia z ogniska
Pon, 16.06 7:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Jabłka ze starego sadu
Pon, 16.06 7:45
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle
Pon, 16.06 11:15
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśna kuchnia śląska
Pon, 16.06 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Królewski bażant (353)
Pon, 16.06 17:10
Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne
Pon, 16.06 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennej maliny
Pon, 16.06 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak lawendy
Pon, 16.06 21:45
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kwiaty i zioła na talerzu
Wt, 17.06 12:00
i 1 późniejsza emisja