M jak mięso 6: Podroby (5)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Czw, 24.04 21:55
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Steki (6)
Pt, 25.04 12:15
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Zupy (2)
Pt, 25.04 21:55
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Nd, 27.04 13:00
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pon, 28.04 21:55
M jak mięso 6: Szyja (8)
Wt, 29.04 12:15
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Wt, 29.04 21:55
M jak mięso 6: Podroby (5)
Śr, 30.04 21:55