Przystanek slow food: Juchowo (2)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Poznamy ludzi, którzy postawili na zdrowysposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem odwiedzimy gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Poznamy niezwykłych ludzi, którzy postanowili zadbać o siebie i postawili na zdrowy tryb życia i sposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem celem podróży twórców programu jest gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.
Zobacz także
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Pon, 29.04 16:45
Przystanek slow food: Biebrza (3)
Wt, 30.04 16:45
Przystanek slow food: Podhale (5)
Czw, 02.05 16:45
Przystanek slow food: Miody (6)
Pon, 06.05 16:45
Przystanek slow food: Gorce (7)
Wt, 07.05 16:45
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Śr, 08.05 16:45
Przystanek slow food: Brodnica (9)
Czw, 09.05 16:45