Przystanek slow food: Juchowo (2)

magazyn kulinarny Polska 2021  od 7 lat

W skrócie

Poznamy ludzi, którzy postawili na zdrowysposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem odwiedzimy gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.

Oglądaj w telewizji

Nd 23.02 5:50
TVP HDlogo

Opis

Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.

Poznamy niezwykłych ludzi, którzy postanowili zadbać o siebie i postawili na zdrowy tryb życia i sposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem celem podróży twórców programu jest gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.

Zobacz także

Ładuję...