Przystanek slow food: Miody (6)
magazyn kulinarny Polska 2021

Oglądaj w telewizji
Pon 16.06 5:30
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie odbędą podróż po malowniczych okolicach Krynicy-Zdroju. Dowiedzą się, jak powstają gęste, złociste miody we wsi Kamianna oraz poznają sposób wypiekania regionalnej kukiełki w Podegrodziu.
Zobacz także
Przystanek slow food: Mazury (1)
Pon, 09.06 5:30
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Wt, 10.06 5:45
Przystanek slow food: Biebrza (3)
Śr, 11.06 5:35
Przystanek slow food: Białowieża (4)
Czw, 12.06 5:50
Przystanek slow food: Podhale (5)
Pt, 13.06 5:45
Przystanek slow food: Gorce (7)
Wt, 17.06 5:35
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Śr, 18.06 5:35