Przystanek slow food: Brodnica (9)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich.
Oglądaj w telewizji
Czw 19.06 5:35
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. To na ich bazie powstaną ciekawe i smaczne dania.
Zobacz także
Przystanek slow food: Mazury (1)
Pon, 09.06 5:30
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Wt, 10.06 5:45
Przystanek slow food: Biebrza (3)
Śr, 11.06 5:35
Przystanek slow food: Białowieża (4)
Czw, 12.06 5:50
Przystanek slow food: Podhale (5)
Pt, 13.06 5:45
Przystanek slow food: Miody (6)
Pon, 16.06 5:30
Przystanek slow food: Gorce (7)
Wt, 17.06 5:35
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Śr, 18.06 5:35