Przystanek slow food: Brodnica (9)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich.
Oglądaj w telewizji
So 8.03 11:20
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. To na ich bazie powstaną ciekawe i smaczne dania.
Zobacz także
Przystanek slow food: Mazury (1)
Czw, 27.02 11:35
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Pt, 28.02 11:35
Przystanek slow food: Biebrza (3)
So, 01.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Białowieża (4)
Nd, 02.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Podhale (5)
Wt, 04.03 11:40
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Miody (6)
Śr, 05.03 11:25
Przystanek slow food: Gorce (7)
Czw, 06.03 11:25
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Pt, 07.03 11:25