Przystanek slow food: Kaszuby (10)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki, a także promują zdrowe dania.
Oglądaj w telewizji
Pon 10.03 11:25
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Zobacz także
Polska z góry: Kaszuby (12)
Czw, 27.02 6:30
Przystanek slow food: Mazury (1)
Czw, 27.02 11:35
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Pt, 28.02 11:35
Przystanek slow food: Biebrza (3)
So, 01.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Białowieża (4)
Nd, 02.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Podhale (5)
Wt, 04.03 11:40
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Miody (6)
Śr, 05.03 11:25
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Gorce (7)
Czw, 06.03 11:25
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Pt, 07.03 11:25
Przystanek slow food: Brodnica (9)
So, 08.03 11:20