Przystanek slow food: Podhale (5)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Autorzy odwiedzają Podhale. W okolicach Czorsztyna wspólnie z bacami i juhasami poznają uroki życia w polskich górach. Przygotowują tradycyjne oscypki. Potem zatrzymują się w Szczawnicy.
Oglądaj w telewizji
Wt 4.03 11:40
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Autorzy odwiedzają Podhale, gdzie w okolicach Czorsztyna wspólnie z bacami i juhasami poznają uroki życia w polskich górach. Tu oczywiście przygotowują tradycyjne oscypki. Potem czas na wizytę w Szczawnicy, słynącej z różnego rodzaju zdrowotnych wód. Ostatnim przystankiem jest klub Muzyczna Owczarnia.
Zobacz także
Mody polskie: Podhale
Nd, 23.02 1:05
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Juchowo (2)
Nd, 23.02 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Mazury (1)
Czw, 27.02 11:35
Przystanek slow food: Biebrza (3)
So, 01.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Białowieża (4)
Nd, 02.03 5:50
i 1 późniejsza emisja
Przystanek slow food: Miody (6)
Śr, 05.03 11:25
Przystanek slow food: Gorce (7)
Czw, 06.03 11:25
Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8)
Pt, 07.03 11:25