Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Wt 27.05 7:30
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45
Ewa gotuje (415)
Wt, 20.05 3:15
Ewa gotuje (491)
Wt, 20.05 3:40
Ewa gotuje (390)
Wt, 20.05 7:00
Ewa gotuje (391)
Wt, 20.05 7:30
Ewa gotuje (433)
Śr, 21.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (416)
Śr, 21.05 2:45
Ewa gotuje (417)
Śr, 21.05 3:15
Ewa gotuje (392)
Śr, 21.05 7:00