Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
Pt, 03.01 2:25
Ewa gotuje (517)
Pt, 03.01 2:45
Ewa gotuje (518)
Pt, 03.01 3:15
Ewa gotuje (404)
Pt, 03.01 7:10
Ewa gotuje (405)
Pt, 03.01 7:35
Ewa gotuje (427)
So, 04.01 2:25
Ewa gotuje (519)
So, 04.01 2:45
Ewa gotuje (520)
So, 04.01 3:15
Ewa gotuje (529)
So, 04.01 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
So, 04.01 8:00
i 2 późniejsze emisje