Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (469)
Pon, 30.06 2:00
Ewa gotuje (471)
Pon, 30.06 2:30
Ewa gotuje (382)
Wt, 01.07 2:30
Ewa gotuje (486)
Wt, 01.07 2:45
Ewa gotuje (487)
Wt, 01.07 3:10
Ewa gotuje (501)
Wt, 01.07 4:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (294)
Wt, 01.07 7:30
Ewa gotuje (383)
Śr, 02.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Śr, 02.07 2:45
Ewa gotuje (489)
Śr, 02.07 3:10