Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
So, 16.08 2:00
Ewa gotuje (433)
So, 16.08 2:30
Ewa gotuje (444)
So, 16.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
So, 16.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
So, 16.08 7:30
Ewa gotuje (545)
So, 16.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 17.08 2:30
Ewa gotuje (446)
Nd, 17.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 17.08 3:15
Ewa gotuje (435)
Pon, 18.08 2:30