Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Wt, 09.09 7:30
Ewa gotuje (457)
Śr, 10.09 2:00
Ewa gotuje (458)
Śr, 10.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 10.09 2:45
Ewa gotuje (487)
Śr, 10.09 3:15
Ewa gotuje (433)
Śr, 10.09 7:30
Ewa gotuje (459)
Czw, 11.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Czw, 11.09 2:45
Ewa gotuje (489)
Czw, 11.09 3:15
Ewa gotuje (434)
Czw, 11.09 7:30