Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (413)
Nd, 27.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Nd, 27.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
Nd, 27.07 2:45
Ewa gotuje (531)
Nd, 27.07 3:10
Ewa gotuje (444)
Nd, 27.07 10:50
Ewa gotuje (445)
Nd, 27.07 11:20
Ewa gotuje (415)
Pon, 28.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (313)
Pon, 28.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Wt, 29.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Wt, 29.07 2:45