Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Wt 14.10 2:30
Polsat Rodzina
Śr 15.10 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (551)
So, 11.10 11:30
Ewa gotuje (398)
Nd, 12.10 2:00
Ewa gotuje (540)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (399)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (541)
Nd, 12.10 3:00
Ewa gotuje (400)
Pon, 13.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Pon, 13.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (542)
Wt, 14.10 2:30
Ewa gotuje (543)
Wt, 14.10 3:05
Ewa gotuje (513)
Wt, 14.10 3:55