Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Śr 3.12 2:40
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (445)
So, 29.11 2:00
Ewa gotuje (446)
So, 29.11 2:30
Ewa gotuje (395)
So, 29.11 3:05
Ewa gotuje (396)
So, 29.11 3:35
Ewa gotuje (545)
So, 29.11 7:30
Ewa gotuje (546)
So, 29.11 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (558)
So, 29.11 11:30
Ewa gotuje (447)
Nd, 30.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (397)
Nd, 30.11 3:25
Ewa gotuje (398)
Nd, 30.11 3:55