Ewa gotuje (400)

magazyn kulinarny Polska 2020  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przygotuje pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie pokaże, jak zrobić sól sezamową. Daniem głównym będą klopsiki zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto zrobi ocet jabłkowy.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.

Ewa Wachowicz przygotuje zdrową pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie prowadząca pokaże widzom, jak zrobić domową sól sezamową, czyli gomasio. Daniem głównym będą klopsiki z mięsa wieprzowego zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto Wachowicz przygotuje domowy ocet jabłkowy. Na zakończenie czterechsetnego odcinka gospodyni zaprezentuje przepis na piętrowy tort z kremem czekoladowym oraz masą mango.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...