Ewa gotuje (548)

W skrócie
Przebywająca w Beskidach Ewa Wachowicz z maślanki, ziemniaków i koperku przygotowuje regionalną zupę, noszącą nazwę scypa. Na drugie danie będą draniki, czyli białoruskie placki ziemniaczane.
Oglądaj w telewizji

Opis
Ewa Wachowicz zaprezentuje potrawy zarówno kuchni polskiej, w tym regionalnej, jak i przysmaki z różnych stron świata. Przy okazji zdrowego i smacznego gotowania Ewa Wachowicz promować będzie również zdrowy styl życia, więc w jej najnowszych programach nie zabraknie aktywności fizycznej i wycieczek po malowniczej okolicy jej domu w Zawoi i Krakowie.
Przebywająca w Beskidach Ewa Wachowicz z maślanki, ziemniaków i koperku przygotowuje regionalną zupę, noszącą nazwę scypa. Na drugie danie będą draniki, czyli białoruskie placki ziemniaczane. Po obiedzie prowadząca zaproponuje wywodzącą się z Brazylii acai bowl, zaś na deser hiszpański klasyk - migdałową tartę de Santiago.