Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Pt 27.12 7:10
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (502)
So, 21.12 13:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (527)
So, 21.12 19:30
Ewa gotuje (415)
Nd, 22.12 2:30
Ewa gotuje (499)
Nd, 22.12 2:45
Ewa gotuje (500)
Nd, 22.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Nd, 22.12 19:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (416)
Pon, 23.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (386)
Pon, 23.12 7:10
Ewa gotuje (387)
Pon, 23.12 7:35
Ewa gotuje (417)
Wt, 24.12 2:25
i 1 późniejsza emisja