Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (457)
Śr, 10.09 2:00
Ewa gotuje (458)
Śr, 10.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 10.09 2:45
Ewa gotuje (487)
Śr, 10.09 3:15
Ewa gotuje (433)
Śr, 10.09 7:30
Ewa gotuje (459)
Czw, 11.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Czw, 11.09 2:45
Ewa gotuje (489)
Czw, 11.09 3:15
Ewa gotuje (434)
Czw, 11.09 7:30
Ewa gotuje (460)
Pt, 12.09 2:30
i 1 późniejsza emisja