Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Wt 8.04 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (383)
Czw, 27.03 2:30
Ewa gotuje (326)
Czw, 27.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (327)
Czw, 27.03 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (314)
Czw, 27.03 7:10
Ewa gotuje (315)
Czw, 27.03 7:35
Ewa gotuje (384)
Pt, 28.03 2:30
Ewa gotuje (328)
Pt, 28.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (329)
Pt, 28.03 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (474)
Pt, 28.03 4:05
Ewa gotuje (316)
Pt, 28.03 7:10