Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Czw 22.05 7:00
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Nd, 11.05 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (426)
Pon, 12.05 2:30
Ewa gotuje (378)
Pon, 12.05 7:00
Ewa gotuje (379)
Pon, 12.05 7:30
Ewa gotuje (427)
Wt, 13.05 2:30
Ewa gotuje (404)
Wt, 13.05 2:45
Ewa gotuje (405)
Wt, 13.05 3:15
Ewa gotuje (490)
Wt, 13.05 3:55
Ewa gotuje (380)
Wt, 13.05 7:00
Ewa gotuje (381)
Wt, 13.05 7:30