Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
So 30.11 2:25
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (471)
Nd, 17.11 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (458)
Nd, 17.11 2:45
Ewa gotuje (459)
Nd, 17.11 3:15
Ewa gotuje (523)
Nd, 17.11 19:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (382)
Pon, 18.11 2:30
Ewa gotuje (336)
Pon, 18.11 7:10
Ewa gotuje (337)
Pon, 18.11 7:35
Ewa gotuje (383)
Wt, 19.11 2:25
Ewa gotuje (460)
Wt, 19.11 2:45
Ewa gotuje (461)
Wt, 19.11 3:15