Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (407)
Wt, 21.10 2:00
Ewa gotuje (408)
Wt, 21.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (331)
Wt, 21.10 2:35
Ewa gotuje (332)
Wt, 21.10 3:10
Ewa gotuje (514)
Wt, 21.10 4:05
Ewa gotuje (462)
Wt, 21.10 7:30
Ewa gotuje (409)
Śr, 22.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (333)
Śr, 22.10 2:35
Ewa gotuje (334)
Śr, 22.10 3:05
Ewa gotuje (463)
Śr, 22.10 7:30