Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Pt 28.11 3:05
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (435)
Wt, 18.11 2:00
Ewa gotuje (436)
Wt, 18.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (379)
Wt, 18.11 2:35
Ewa gotuje (380)
Wt, 18.11 3:05
Ewa gotuje (482)
Wt, 18.11 7:30
Ewa gotuje (437)
Śr, 19.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (381)
Śr, 19.11 2:40
Ewa gotuje (382)
Śr, 19.11 3:10
Ewa gotuje (522)
Śr, 19.11 3:50
Ewa gotuje (483)
Śr, 19.11 7:30