Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (405)
Pon, 21.04 2:30
Ewa gotuje (348)
Pon, 21.04 7:10
Ewa gotuje (349)
Pon, 21.04 7:35
Ewa gotuje (406)
Wt, 22.04 2:30
Ewa gotuje (368)
Wt, 22.04 2:45
Ewa gotuje (369)
Wt, 22.04 3:15
Ewa gotuje (350)
Wt, 22.04 7:10
Ewa gotuje (351)
Wt, 22.04 7:35
Ewa gotuje (407)
Śr, 23.04 2:30
Ewa gotuje (370)
Śr, 23.04 2:45