Ewa gotuje (394)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa przygotuje zupę koperkową. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka. Mięso to zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę koperkową z brukselką. W ramach dania głównego poda gulasz z indyka, które zawiera dużo białka, nie jest jednak tłuste, dzięki czemu można z niego przygotowywać potrawy dietetyczne. Na deser prowadząca przygotuje ciasto drożdżowe z mąki orkiszowej z rabarbarem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (461)
Nd, 14.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (419)
Nd, 14.12 4:40
Ewa gotuje (462)
Pon, 15.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (463)
Wt, 16.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (420)
Wt, 16.12 2:45
Ewa gotuje (421)
Wt, 16.12 3:15
Ewa gotuje (464)
Śr, 17.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Śr, 17.12 2:45
Ewa gotuje (423)
Śr, 17.12 3:15
Ewa gotuje (465)
Czw, 18.12 2:30
i 1 późniejsza emisja