Ewa gotuje (391)

magazyn kulinarny Polska 2020  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.

Tym razem Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim, który pomaga uzupełnić płyny, minerały i witaminy. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Tydzień wcześniej prowadząca zaprawiła ogórki. Teraz ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków. Potrawą odcinka będzie papryka faszerowana z ryżem szafranowym i brokułami. Na deser Ewa poda sernik bezglutenowy, robiony na ksylitolu.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...