Ewa gotuje (391)
W skrócie
Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim, który pomaga uzupełnić płyny, minerały i witaminy. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Tydzień wcześniej prowadząca zaprawiła ogórki. Teraz ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków. Potrawą odcinka będzie papryka faszerowana z ryżem szafranowym i brokułami. Na deser Ewa poda sernik bezglutenowy, robiony na ksylitolu.