Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Cuda, czyli ciasta na kiju
Czw, 18.12 7:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia żydowska, czyli dawna kuchnia polska
Czw, 18.12 7:45
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Znane zupy w wersji rybnej
Czw, 18.12 11:55
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Zapomniana brukiew
Czw, 18.12 17:10
Okrasa łamie przepisy: Niezwykłe grzybowniczki
Czw, 18.12 18:40
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia dla narciarzy i kuracjuszy
Czw, 18.12 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Hałuszki podlaskie
Pt, 19.12 8:20
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze
Pt, 19.12 12:00
Okrasa łamie przepisy: Na polskim transatlantyku
Pt, 19.12 17:10
Okrasa łamie przepisy: Hałuszki podlaskie
Pt, 19.12 18:40