Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny Polska 2018  
    
    
    Oglądaj w telewizji
Pon 10.11 16:50
            Food Network
        Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przygotowuje roladki z mięsa indyka. Faszeruje je szpinakiem oraz mielonym mięsem. Pokaże także, w jaki sposób przyrządzić indycze klopsy w sosie pomidorowo-śmietanowym.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (10/12)
    
      
      
          Wt, 04.11 9:20
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (11/12)
    
      
      
          Wt, 04.11 9:55
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (12)
    
      
      
          Wt, 04.11 10:25
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (1/8)
    
      
      
          Wt, 04.11 11:00
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (2/8)
    
      
      
          Wt, 04.11 11:30
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (7/8)
    
      
      
          Pt, 07.11 16:15
          
               i 1 późniejsza emisja
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (8)
    
      
      
          Pt, 07.11 16:50
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (4/12)
    
      
      
          Pon, 10.11 16:15
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (6/12)
    
      
      
          Pon, 10.11 17:25
          
      
      
    
  
  
  
    Sztuka mięsa (3/8)
    
      
      
          Wt, 11.11 9:20