Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny Polska 2018

Oglądaj w telewizji
Nd 19.10 3:15
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przygotowuje roladki z mięsa indyka. Faszeruje je szpinakiem oraz mielonym mięsem. Pokaże także, w jaki sposób przyrządzić indycze klopsy w sosie pomidorowo-śmietanowym.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (1/12)
Pon, 13.10 2:40
Sztuka mięsa (2/12)
Pon, 13.10 3:15
Sztuka mięsa (7/8)
Wt, 14.10 9:20
Sztuka mięsa (8)
Wt, 14.10 9:55
Sztuka mięsa (1/12)
Wt, 14.10 10:25
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 14.10 11:00
Sztuka mięsa (3/12)
Wt, 14.10 11:30
Sztuka mięsa (1/8)
Pt, 17.10 16:15
Sztuka mięsa (2/8)
Pt, 17.10 16:50
Sztuka mięsa (4/12)
Nd, 19.10 2:45