Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Czw 25.04 17:50
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przygotowuje roladki z mięsa indyka. Faszeruje je szpinakiem oraz mielonym mięsem. Pokaże także, w jaki sposób przyrządzić indycze klopsy w sosie pomidorowo-śmietanowym.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (1/12)
Pt, 19.04 17:50
Sztuka mięsa (7/8)
So, 20.04 9:50
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (8)
So, 20.04 10:25
i 4 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (12)
Pon, 22.04 17:15
Sztuka mięsa (11/12)
Pon, 22.04 17:50
Sztuka mięsa (10/12)
Wt, 23.04 17:15
Sztuka mięsa (9/12)
Wt, 23.04 17:50
Sztuka mięsa (8/12)
Śr, 24.04 17:15
Sztuka mięsa (7/12)
Śr, 24.04 17:50
Sztuka mięsa (6/12)
Czw, 25.04 17:15