Ewa gotuje (351)

magazyn kulinarny Polska 2018  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Przed Bożym Narodzeniem warto pomyśleć o tradycyjnych ozdobach i wypróbować wigilijne przepisy. Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować zupę z suszu, groch z kapustą oraz karpia faszerowanego chrzanem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.

Przed Bożym Narodzeniem warto pomyśleć o tradycyjnych ozdobach i wypróbować wigilijne przepisy. Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować zupę z suszu, groch z kapustą oraz karpia faszerowanego chrzanem, pieczonego w całości w piecyku. Na deser przygotuje makowiec z herbatnikami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...