Ewa gotuje (335)

magazyn kulinarny Polska 2018  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz poda krem z kiszonych ogórków, schabowego z kością w ziołowej panierce i mizerię. Na deser prowadząca przygotuje owoce pod bezglutenową kruszonką, zrobioną z mąki kokosowej.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.

W tym odcinku Ewa Wachowicz poda krem z kiszonych ogórków, schabowego z kością w ziołowej panierce w towarzystwie ziemniaczanego purée i mizerii z ogórków. Na deser prowadząca przygotuje owoce pod bezglutenową kruszonką, zrobioną z mąki kokosowej.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...