Ewa gotuje (334)

magazyn kulinarny Polska 2018  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

W tym odcinku prowadząca przyrządzi zupę-krem z pieczarek i ozdobi ją pistacjami. W ogrodzie uwędzi łososia i halibuta. Na stole znajdzie się sałata z grillowanym boczkiem i deser - mus truskawkowy.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.

W tym odcinku prowadząca przyrządzi zupę-krem z pieczonych pieczarek i ozdobi ją pistacjami. W ogrodzie uwędzi łososia i halibuta. Na stole znajdzie się też sałata z "warkoczami" z grillowanego boczku, przypominającymi szaszłyki. Na koniec zostanie podany mus truskawkowy z kremem na bazie serka mascarpone.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...