Okrasa łamie przepisy: Królik lekki i smaczny
magazyn kulinarny

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Ryby na leśny sposób
Wt, 29.04 7:10
Okrasa łamie przepisy: Ryby na wiosennym grillu
Wt, 29.04 7:45
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na letnie dni
Wt, 29.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Cysterska kuchnia piwna
Wt, 29.04 16:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśna kuchnia mazurska
Wt, 29.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak mięsa z kością
Wt, 29.04 19:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne
Śr, 30.04 7:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na ogórkowym polu
Śr, 30.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Smak pędów sosny
Śr, 30.04 16:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśna kuchnia orawska
Śr, 30.04 18:40
i 1 późniejsza emisja