Ewa gotuje (108)
W skrócie
W tym wydaniu gospodyni programu spróbuje połączyć kuchnię japońską ze śródziemnomorską. Przygotuje gryczany makaron z oliwą i suszonymi pomidorami. Na deser zaś poda ciasto drożdżowe ze śliwkami.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
W dzisiejszym wydaniu gospodyni programu spróbuje połączyć kuchnię japońską ze śródziemnomorską. Przygotuje gryczany makaron soba z oliwą i suszonymi pomidorami. Na deser zaś poda ciasto drożdżowe ze śliwkami.