Ewa gotuje (194)
W skrócie
Prowadząca pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab z wykorzystaniem herbaty. Do mięsa podaje kapustę z koperkiem oraz ziemniaki podsmażone na patelni.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
Prowadząca pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab z wykorzystaniem herbaty. Do mięsa podaje kapustę z koperkiem oraz ziemniaki podsmażone na patelni. A na deser - tartę z malinami.