CANAL+ KuchniaProgram TV na Sobota 13.09.2025

Sobota 13.09
Od teraz
6:00
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Prowadząca gotuje w towarzystwie mam i ich pociech.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:35
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Prowadząca gotuje w towarzystwie mam i ich pociech.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:15
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:00
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych ciekawych odsłonach. Tym razem na stole zagoszczą dania o wyrazistym kwaśnym smaku - kapuśniak oraz żur.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:30
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:55
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:25
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:20
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Odcinek z wiosennym menu. Jamie Oliver poda młode ziemniaki w mundurkach z dressingiem z czosnku niedźwiedziego. Następnie przygotuje pieczonego łososia, faszerowanego szparagami, miętą i chili.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:25
Tomasz Jakubiak zbacza z europejskiego szlaku i udaje się na poszukiwanie oryginalnych smaków do Wietnamu. Poznaje m.in. uroki Sajgonu oraz bogactwo kuchni ulicznej. Odwiedza lokalne targi.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:55
Tomasz Jakubiak zbacza z europejskiego szlaku i udaje się na poszukiwanie oryginalnych smaków do Wietnamu. Poznaje m.in. uroki Sajgonu oraz bogactwo kuchni ulicznej. Odwiedza lokalne targi.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:25
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:50
Min i Kuba, polsko-koreańskie małżeństwo, zdradza kolejne przepisy na pyszne dania. Pełna zapału gospodyni przejmuje stery w kuchni, przygotowując tradycyjne rodzime dania, a mąż wspiera ją jako pomocnik i narrator. Oboje zapraszają widzów do swojego świata - pełnego koreańskich smaków i zwyczajów związanych z jedzeniem. Min dzieli się swoją wiedzą, a w kuchni pary nie brak nie tylko świetnych kulinarnych pomysłów, ale też humoru.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:25
Do wielu dań i deserów dodaje się alkohol. Katarzyna Bosacka radzi, czym go zastąpić, nie obniżając walorów smakowych. Przygotuje krewetki w sosie winnym bez wina i pasztet mięsny z sokiem z wiśni.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:55
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:25
Prowadzący Piotr Kucharski proponuje kolejne przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Widzowie poznają receptury na wypieki razowe, na słono, na słodko, na zakwasie oraz z ziarnami.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:55
Prowadzący Piotr Kucharski proponuje kolejne przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Widzowie poznają receptury na wypieki razowe, na słono, na słodko, na zakwasie oraz z ziarnami.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:25
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Kulinarny duet sprawdzi, czym zajadali się "Chłopcy z ferajny". Podejrzy, jakie dania królowały na stole rodziny Corleone. Podpowie też, jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda z "House of Cards".
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:30
Kulinarny duet sprawdzi, czym zajadali się "Chłopcy z ferajny". Podejrzy, jakie dania królowały na stole rodziny Corleone. Podpowie też, jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda z "House of Cards".
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:55
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:10
Nominowany do Oscara aktor i zdobywca Złotych Globów odwiedza Włochy. Gości w każdym z dwudziestu regionów Italii, aby poznać ich niepowtarzalną kuchnię, a poprzez nią także ich kulturę i historię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:00
Alexis Conran odkrywa tajemnice smaku uwielbianych przez Brytyjczyków dań na wynos. Sprawdza, jak wygląda cały proces ich przygotowywania. Pokaże, jak przyrządzić domową wersję burgerów czy pizzy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:00
Szef kuchni kontynuuje podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i kulturze jedzenia. Tym razem odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:50
Szef kuchni kontynuuje podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i kulturze jedzenia. Tym razem odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:15
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji czy Meksyku.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:45
Pasjonaci gotowania Gareth Stewart i Tim Read mają odkryć sekret kurczaka serwowanego w restauracji typu fast food. Muszą między innymi odpowiednio dobierać przyprawy oraz przygotować panierkę.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
Jason Kim i Leslie Hottiaux mają upiec uwielbiane przez Nowozelandczyków drożdżowe placuszki zwane crumpets. Te przysmaki, polane miodem lub syropem, stanowią doskonałą przekąskę do herbaty czy kawy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:40
W Wisconsin młodzi kucharze walczą o tytuł i 250 tys. dol. W jury zasiadają Tom Colicchio i Gail Simmons, a w roli prowadzącej debiutuje Kristen Kish. Co tydzień jeden uczestnik musi opuścić program.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
1:40
Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak przygotować jadłospis i robić zakupy, by nie marnować jedzenia. Przyrządzi dwa dania z łatwo dostępnych składników.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:10
Marta Dymek przeprowadza w kuchni rewolucję. Przekonuje mięsożerców do potraw wegańskich. Wśród jej gości znajdą się złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski i kucharki z baru mlecznego.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
Marta Dymek przeprowadza w kuchni rewolucję. Przekonuje mięsożerców do potraw wegańskich. Wśród jej gości znajdą się złoty medalista z Pekinu Piotr Małachowski i kucharki z baru mlecznego.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:20
David Gaboriaud I Matteo Brunetti po raz trzeci staną do kulinarnego pojedynku. W każdym odcinku kucharze zaprezentują swoje umiejętności w próbie przygotowanej przez przybyłych do studia gości.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:55
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:20
Andrzej Polan pokaże, jak urozmaicić potrawy z grilla. Udowodni, że zwykły posiłek może stać się wyrafinowaną ucztą. W każdym odcinku uda się w inne miejsce Polski w poszukiwaniu lokalnych tradycji.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:55
Prowadząca dzieli się pomysłami na oszczędne zakupy i smaczne dania. Prezentuje m.in. przepisy na potrawy wielkanocne i posiłki z grilla. Przekonuje, że gotowanie z dziećmi może być przyjemnością.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:30
Zachwycające krajobrazy w połączeniu z bogatymi smakami lokalnych potraw. Prowadzący po raz kolejny zabierze widzów w niezwykłą podróż. W tej serii David Goboriaud odwiedzi Półwysep Bałkański.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji CANAL+ Kuchnia

Telewizja Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał telewizyjny poświęcony w całości tematyce kulinarnej. Emisja programów jest całodobowa, a w ramówce magazyny kulinarne, seriale dokumentalne, magazyny poradnikowe i reality show – wszystko skupione na gotowaniu, pieczeniu, diecie i podróżach kulinarnych.

Historia telewizji Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał działający od 30 września 2006 roku, pierwotnie pod nazwą Kuchnia.tv. Do zmiany doszło w listopadzie 2011 roku – kanał otrzymał nową nazwę Kuchnia+, oraz uruchomiono sygnał w jakości HDTV. Kolejne modyfikacje nastąpiły we wrześniu 2014 roku – wówczas zmieniono oprawę graficzną kanału wraz z innymi kanałami tematycznymi Canal+ oraz w kwietniu 2021 roku – zmieniono nazwę na Canal+ Kuchnia. Nadawcą kanału jest Canal+ Polska S.A. i stanowi on konkurencję dla Food Network. W programie stacji widzowie znajdą zarówno propozycje polskie, jak i zagraniczne. To między innymi programy poradnikowe, przepisy na ekspresowe dania, filmy dokumentalne, kulinarne podróże, programy typu reality show, seriale, a nawet filmy fabularne. Kanał posiada własne logo – 15 kwietnia 2021, wraz ze zmianą nazwy kanału, wprowadzono nowe logo – silnie nawiązujące do logotypów innych stacji Canal+. Poniżej czarnego prostokąta z białym napisem „CANAL+” znajdują się dwa nachodzące na siebie zielone boksy, w które wpisany jest napis „KUCHNIA”.

Widzowie mogą podziwiać popisy szefów kuchni i ekspertów kulinarnych z całego świata – to m.in. Heston Blumenthal, Jamie Oliver, Anthony Bourdain, Sophie Dahl, Rick Stein, Nigel Slater czy polscy: m.in. Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Tomasz Jakubiak, Grzegorz Łapanowski, Maryla Musidłowska, Agata Jędraszczak, Damian Kordas, Marta Dymek. W ofercie programowej m.in. „Zostań w domu, gotuj z Jamiem”, „Domowa piekarnia Kucharskiego”, „ABC gotowania”, „Jakubiak – z miłości do lokalności” czy kultowy program „Top Chef”.

Gdzie można oglądać telewizję Canal+ Kuchnia?

Canal+ Kuchnia to kanał dostępny w pakiecie CANAL+. Można go oglądać na cyfrowej platformie satelitarnej nc+ oraz w cyfrowych pakietach telewizji kablowych. Dostęp do materiałów jest ponadto możliwy na platformach internetowych, np. player.pl lub Canal+ Online.

Stacje telewizyjne powiązane z Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia należy do grupy CANAL+, w skład której wchodzi wiele kanałów. Są to: Canal+ Premium, Canal+ Film, Canal+ Seriale, Canal+ Family, Canal+ 1, Canal+ Sport, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Now, Canal+ 4K Ultra HD oraz kanały tematyczne: Ale Kino+ (HD), Canal+ Domo, MiniMini+ (HD), Planete+ (HD), Teletoon+ (HD), nSport+ (HD) i Novelas+ (HD).

Więcej o telewizji Canal+ Kuchnia

Więcej informacji o produkcjach emitowanych na Canal+ Kuchnia znaleźć można na oficjalnej stronie www nadawcy Canal+: https://pl.canalplus.com/. Jeśli chcesz być na bieżąco z informacjami o Canal+ Kuchnia, odwiedź social media CANAL+ Polska: Facebook i Instagram. Warto ponadto śledzić kanał YouTube Canal+, na którym publikowane są zajawki programów i inne, ciekawe materiały.

Ładuję...