Food NetworkProgram TV na Czwartek 19.06.2025
6:00 |
![]() Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
---|---|
6:40 |
![]() Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
7:20 |
![]() Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
8:00 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
|
|
8:30 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
9:05 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
9:35 |
Widzowie poznają najpopularniejszą potrawę na całym świecie. Twórcy wyjaśnią również, z jakiego powodu Polacy tak uwielbiają włoską pizzę oraz ujawnią tajemnicę amerykańskiego brownie.
|
10:10 |
Odcinek poświęcony jedzeniu idealnym na odpoczynek i stres. Dzięki tym potrawom można zapomnieć o troskach.
|
10:40 |
![]() Uczestnicy muszą wykazać się umiejętnościami kulinarnymi i zdolnością zarządzania czasem. Gościem będzie Jacek Grochowina, ekspert w przygotowaniu dań typu surf and turf i szef kuchni lokalu Nolita.
|
12:05 |
![]() Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu. Przygotowuje minipizze z grillowanych grzybów portobello z oliwą, papryką, pomidorami i kozim serem. Serwuje też sałatkę z grillowaną pitą.
|
12:35 |
![]() Bobby Flay przedstawia sposób na przygotowanie sosu barbecue oraz szykuje słodko-słony miks kukurydzy i fasoli wraz z grillowanymi batatami. Do tego proponuje brzoskwiniowy drink z kruszonego lodu.
|
13:05 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
14:05 |
Jesse Palmer wykorzystuje swoje ulubione akcesoria do pływania jako inspirację do stworzenia pączków. Rzuca wyzwanie miłośnikom wypieków, aby przygotowali własne żelatynowe ciastka z motywem wodnym.
|
15:10 |
![]() Najlepsi szefowie kuchni z całego świata stają do kulinarnej rywalizacji. O ich udziale w kolejnych konkurencjach decydują Marcus Samuelsson i Judy Joo. Zwycięzca otrzyma 100 tysięcy dolarów.
|
16:15 |
![]() Niedaleko Starogardu Gdańskiego Tadeusz spotyka się ze Sławkiem, który uprawia rzodkiewki od ponad 20 lat. Na miejscu prowadzący przyrządza tatar z rzodkiewki, a w swojej kuchni kiszone rzodkiewki.
|
16:50 |
![]() Tadeusz Muller odwiedza miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi ekologiczne gospodarstwo Mrowisko. Właścicielka opowiada o kapuście, którą u siebie hoduje.
|
17:25 |
![]() Tadeusz Muller odwiedza Ewę Nisiewicz, żeby lepiej poznać wachlarz polskich ziół, które nadają daniom niesamowitego aromatu i sprawiają, że codzienne jedzenie staje się prawdziwą ucztą.
|
18:00 |
![]() Magda Gessler odwiedza restaurację w Łodzi. Jej właściciele usłyszą dużo gorzkich słów. Jeden z głównych zarzutów dotyczyć będzie braku czystości w lokalu.
|
19:00 |
![]() Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
20:00 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
21:00 |
![]() Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
21:35 |
![]() Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
22:10 |
![]() Anna wolny czas poświęca swojej wnuczce. Dużo czyta i chętnie słucha płyt Phila Collinsa. Ma do wyboru menu przygotowane przez Ryszarda - złotą rączkę i idealnego kandydata na męża.
|
23:15 |
![]() Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:15 |
![]() Prowadzący przygotowuje potrawy z grilla dla przyjaciół. Następnie zaprasza do swojej kuchni gościa, z którym szykuje dwa niesamowite dania.
|
0:50 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
1:50 |
![]() Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu. Przygotowuje minipizze z grillowanych grzybów portobello z oliwą, papryką, pomidorami i kozim serem. Serwuje też sałatkę z grillowaną pitą.
|
2:20 |
![]() Bobby Flay przedstawia sposób na przygotowanie sosu barbecue oraz szykuje słodko-słony miks kukurydzy i fasoli wraz z grillowanymi batatami. Do tego proponuje brzoskwiniowy drink z kruszonego lodu.
|
2:50 |
Jesse Palmer wykorzystuje swoje ulubione akcesoria do pływania jako inspirację do stworzenia pączków. Rzuca wyzwanie miłośnikom wypieków, aby przygotowali własne żelatynowe ciastka z motywem wodnym.
|
3:55 |
![]() Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
4:55 |
![]() Nadużywanie alkoholu jest przyczyną wyższej liczby zgonów niż przemoc, AIDS i zapalenie płuc. Uszkadza między innymi żołądek, wątrobę i trzustkę. Katarzyna Bosacka porozmawia z lekarzami.
|
5:40 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.