Mania grillowania z Bobbym Flayem (11/13)

(Grill It! With Bobby Flay)

magazyn kulinarny USA  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu. Przygotowuje minipizze z grillowanych grzybów portobello z oliwą, papryką, pomidorami i kozim serem. Serwuje też sałatkę z grillowaną pitą.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Słynny szef kuchni, Bobby Flay, demonstruje swoje zdolności grillowania, przygotowując rozmaite dania i dzieląc się swoimi kulinarnymi sztuczkami.

Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu z mnóstwem smaku. Na początek przygotowuje mini pizze z grillowanych grzybów Portobello z oliwą z oliwek, kaparami, papryką, pomidorami i kozim serem. Następnie sałatkę z grillowaną pitą i swoim ulubionym dressingiem, a na koniec deser rabarbarowo-truskawkowy oraz koktajl pomarańczowy

Twórcy

Ładuję...