Mania grillowania z Bobbym Flayem (11/13)
(Grill It! With Bobby Flay)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu. Przygotowuje minipizze z grillowanych grzybów portobello z oliwą, papryką, pomidorami i kozim serem. Serwuje też sałatkę z grillowaną pitą.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Słynny szef kuchni, Bobby Flay, demonstruje swoje zdolności grillowania, przygotowując rozmaite dania i dzieląc się swoimi kulinarnymi sztuczkami.
Bobby pokazuje, jak stworzyć zdrowe, wegetariańskie menu z mnóstwem smaku. Na początek przygotowuje mini pizze z grillowanych grzybów Portobello z oliwą z oliwek, kaparami, papryką, pomidorami i kozim serem. Następnie sałatkę z grillowaną pitą i swoim ulubionym dressingiem, a na koniec deser rabarbarowo-truskawkowy oraz koktajl pomarańczowy