Food NetworkProgram TV na Niedziela 4.05.2025
6:00 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
---|---|
6:30 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
7:00 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
7:30 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
|
|
8:00 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
8:30 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
9:00 |
Bobby Flay szykuje śródziemnomorskie menu, używając kilku grillowych sztuczek. Używa ulubionego przyrządu do przygotowania cukinii z jogurtowym sosem jalapeno oraz krewetek z olejem kalabryjskim.
|
9:35 |
Bobby Flay dzieli się swoją metodą na grillowanie steka z antrykotu. Następnie przygotowuje grillowane ziemniaki z sosem czosnkowo-musztardowym i rzepę z sosem z czerwonej papryki.
|
10:05 |
Bobby Flay pokazuje, jak przyrządzić jedno z jego ulubionych dań - rybne taco. Szykuje też grillowane mahi mahi, cytrusową sałatkę colesław z czerwoną kapustą i jogurtową salsę z wędzonego pomidora.
|
10:40 |
Bobby Flay zdradza swoją ulubioną metodę na grillowanie kurczaka z sosem ziołowym. Następnie przyrządza vinaigrette, które podaje z grillowanymi ziemniakami z kozim serem oraz kanapkami ze szparagami.
|
11:10 |
Selena Gomez, piosenkarka i aktorka, przyjeżdża do Los Angeles, gdzie zaczyna pracę w popularnych restauracjach. Musi szybko nauczyć się przyrządzać posiłki na poziomie wymaganym przez te lokale.
|
11:40 |
Selena Gomez, piosenkarka i aktorka, przyjeżdża do Los Angeles, gdzie zaczyna pracę w popularnych restauracjach. Musi szybko nauczyć się przyrządzać posiłki na poziomie wymaganym przez te lokale.
|
12:15 |
Selena Gomez, piosenkarka i aktorka, przyjeżdża do Los Angeles, gdzie zaczyna pracę w popularnych restauracjach. Musi szybko nauczyć się przyrządzać posiłki na poziomie wymaganym przez te lokale.
|
12:45 |
Selena Gomez, piosenkarka i aktorka, przyjeżdża do Los Angeles, gdzie zaczyna pracę w popularnych restauracjach. Musi szybko nauczyć się przyrządzać posiłki na poziomie wymaganym przez te lokale.
|
13:20 |
![]() Ania i Daniel otworzyli w Sanoku restaurację Berhida. Niestety goście omijali to miejsce. Właściciele zmienili menu, a winiarnia stała się pizzerią. W końcu zwrócili się o pomoc do ekspertki.
|
14:20 |
![]() Magda Gessler odwiedza restaurację U Dunina. Lokal cieszył się renomą w PRL-u. Niestety, odkąd obecna właścicielka, Maja, przejęła go od swoich teściów, goście przestali przychodzić.
|
15:20 |
![]() Duety cukierników konkurują ze sobą, tworząc jadalne dzieła sztuki, inspirowane światem młodego czarodzieja znanego z serii książek J.K. Rowling. Konkurs organizowany jest na planie filmowym.
|
16:20 |
![]() Duety cukierników konkurują ze sobą, tworząc jadalne dzieła sztuki, inspirowane światem młodego czarodzieja znanego z serii książek J.K. Rowling. Konkurs organizowany jest na planie filmowym.
|
17:15 |
![]() Ostateczna konkurencja odbędzie się w zamku Chateau De Ravatys. W pierwszym etapie zawodnicy zmierzą się z trzema zadaniami specjalnymi. Za każde z nich jurorzy będą przyznawali punkty.
|
18:35 |
![]() Katarzyna jest studentką. Dużą wagę przykłada do religijności, należy do kościelnego chóru. W przyszłości chce założyć własny zespół. Katarzyna odwiedza mieszkania trzech mężczyzn.
|
19:30 |
![]() Katarzyna Bosacka przygląda się majonezowi. Prowadząca sprawdzi, czy producenci stosują się do znanej od wieków receptury, a także pokaże, w jaki sposób przygotować pełnowartościowy produkt.
|
20:00 |
Legendarny szef kuchni, Martin Yan, od ponad 20 lat przemierza Azję, odkrywając kulinarne sekrety i ucząc się sztuczek od lokalnych mistrzów. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi, smakami i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
|
20:35 |
Legendarny szef kuchni, Martin Yan, od ponad 20 lat przemierza Azję, odkrywając kulinarne sekrety i ucząc się sztuczek od lokalnych mistrzów. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi, smakami i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
|
21:05 |
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
|
22:05 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
22:40 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
23:15 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
23:45 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
0:15 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
0:45 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
1:15 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
1:45 |
Bobby Flay szykuje śródziemnomorskie menu, używając kilku grillowych sztuczek. Używa ulubionego przyrządu do przygotowania cukinii z jogurtowym sosem jalapeno oraz krewetek z olejem kalabryjskim.
|
2:10 |
Bobby Flay dzieli się swoją metodą na grillowanie steka z antrykotu. Następnie przygotowuje grillowane ziemniaki z sosem czosnkowo-musztardowym i rzepę z sosem z czerwonej papryki.
|
2:35 |
Bobby Flay pokazuje, jak przyrządzić jedno z jego ulubionych dań - rybne taco. Szykuje też grillowane mahi mahi, cytrusową sałatkę colesław z czerwoną kapustą i jogurtową salsę z wędzonego pomidora.
|
3:00 |
Bobby Flay zdradza swoją ulubioną metodę na grillowanie kurczaka z sosem ziołowym. Następnie przyrządza vinaigrette, które podaje z grillowanymi ziemniakami z kozim serem oraz kanapkami ze szparagami.
|
3:25 |
Bobby Flay przeobraża zwykłą kiełbasę w nietypowe kanapki. Przyrządza bratwurst w piwie z czerwoną kapustą oraz kanapki z kiełbasą w nowojorskim stylu - z grillowanym pomidorem i cebulą balsamiczną.
|
3:50 |
Szef kuchni Bobby Flay dzieli się z widzami przepisami na glazurowane udka z kurczaka, sałatkę z kukurydzy oraz cebulki z ziołowym sosem. Grilluje również świeże brzoskwinie. Dodaje do nich pesto.
|
4:15 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
4:45 |
Armando Reed odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie.
|
5:10 |
Prowadzący odwiedza wyspę Penghu. Z małą pomocą lokalnych mieszkańców odkrywa, jak bogata jest tu morska flora i fauna. Poznaje sekrety przyrządzania smażonych kalmarów oraz owocowych deserów.
|
5:35 |
![]() Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.