Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2020
W skrócie
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
Oglądaj w telewizji
Śr 17.12 10:15
Food Network
Opis
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Prowadzący zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też na niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (10/13)
Śr, 10.12 9:20
Człowiek, ogień i wyżerka (11/13)
Śr, 10.12 9:50
Człowiek, ogień i wyżerka (12/13)
Śr, 10.12 10:20
Człowiek, ogień i wyżerka (13)
Śr, 10.12 10:50
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Śr, 10.12 11:20
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Śr, 10.12 11:50
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Śr, 17.12 9:45
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Śr, 17.12 10:45
Człowiek, ogień i wyżerka (6)
Śr, 17.12 11:15