Food NetworkProgram TV na Sobota 22.06.2024
6:00 |
![]() Katarzyna Bosacka wita gościa piramidą mięsnych konserw. Jednak dziennikarka Magda Mołek jest miłośniczką kuchni wegańskiej. Próbuje przekonać prowadzącą, że życie bez jedzenia mięsa jest możliwe.
|
---|---|
6:35 |
![]() Katarzyna Bosacka zaprasza do swojego programu znane osoby. Wspólnie gotują ulubione potrawy i rozmawiają. O sobie opowiadają m.in. Ewa Drzyzga, Anna Kalczyńska, Piotr Najsztub i Andrzej Sołtysik.
|
7:10 |
![]() Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
7:45 |
![]() Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
|
|
8:20 |
Kinga Zawodnik przetestuje 'pakiet odchudzający', którego producenci twierdzą, że pozwala zrzucić wagę bez treningów i głodówek. Wanda Baltaza opowie widzom, dlaczego w diecie ważne są węglowodany.
|
9:05 |
Tematem wydania są wspomagacze odchudzania. Kinga Zawodnik sprawdzi, czy środki hamujące apetyt, spalacze tłuszczu i preparaty przyspieszające metabolizm działają i są bezpieczne dla zdrowia.
|
9:50 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
10:25 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
11:00 |
![]() Rozpoczyna się walka o finał. Młodzi kucharze wyruszą do dwugwiazdkowej restauracji Bottigliera 1881 w Krakowie. Szef kuchni Przemysław Klima przygotuje dla uczestników menu degustacyjne.
|
12:25 |
![]() Ania pokaże, jak przygotować rybę. Na początek zdradzi przepis na pstrąga z grilla podawanego ze szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych.
|
13:00 |
![]() Anna przyrządza dania, których bazą jest kruche ciasto. Na początek przygotuje 'odwróconą' tartę z pomidorami i szalotkami. Połączy łososia z czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorami z ciastem.
|
13:35 |
![]() Anna Starmach przedstawia ciekawe pomysły na kanapki. Serwuje chleb przekładany kurczakiem i bekonem podawany z chipsami. Przygotuje też croque madame, czyli klasykę kuchni francuskiej.
|
14:10 |
![]() Anna prezentuje potrawy dla amatorów kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. Zdradza przepis na pożywny omlet. Na obiad przygotuje kurczaka z pieczonymi warzywami. Na koniec propozycja dla amatorów ryb.
|
14:45 |
![]() Eduardo Garcia to pochodzący z Montany szef kuchni i miłośnik przyrody. Jest gospodarzem serii kulinarnej inspirowanej miłością do natury. Przyrządzone przez niego posiłki to okazja do świętowania.
|
15:20 |
![]() Eduardo Garcia to pochodzący z Montany szef kuchni i miłośnik przyrody. Jest gospodarzem serii kulinarnej inspirowanej miłością do natury. Przyrządzone przez niego posiłki to okazja do świętowania.
|
15:55 |
![]() Walenty jedzie do prasłowiańskiej osady w Biskupinie, by odkryć dawne sposoby gotowania. Spotyka się z Krzyśkiem, znawcą w dziedzinie kuchni neolitycznej. W menu pojawiają się m.in. dania z królika.
|
16:30 |
![]() Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
17:05 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Krosno, które słynie z tradycyjnych wyrobów szklanych. Ogląda hutników przy pracy i dostarcza im świeżego pstrąga. Przyrządza proziaki z kozim twarogiem i miodem spadziowym.
|
17:40 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Beskid Niski. Podczas tej wyprawy na prowadzącego czekają takie przysmaki jak pierogi z fasolą i kaczką, domowy barszcz oraz trunek z winnicy w Gliniku Średnim.
|
18:15 |
Kinga Zawodnik przetestuje 'pakiet odchudzający', którego producenci twierdzą, że pozwala zrzucić wagę bez treningów i głodówek. Wanda Baltaza opowie widzom, dlaczego w diecie ważne są węglowodany.
|
19:00 |
Tematem wydania są wspomagacze odchudzania. Kinga Zawodnik sprawdzi, czy środki hamujące apetyt, spalacze tłuszczu i preparaty przyspieszające metabolizm działają i są bezpieczne dla zdrowia.
|
19:45 |
![]() Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
20:20 |
![]() Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
20:55 |
![]() Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
21:30 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
22:00 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
22:35 |
![]() Jonathan Bennett zaprasza utalentowanych szefów kuchni do rywalizacji w konkursie kulinarnym. Oprócz talentu istotny jest ich stosunek do jedzenia i popkultury. Runda pierwsza to nostalgia.
|
23:40 |
![]() Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
|
0:40 |
![]() Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
|
1:45 |
![]() Restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
2:15 |
![]() Restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
2:45 |
![]() Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
|
3:45 |
![]() Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
|
4:50 |
![]() Kinga Zawodnik testuje dietę jajeczną. Będzie spożywała 6 jaj na twardo dziennie, warzywa, chudy nabiał, ryby i mięso. Wykluczy węglowodany. Dietetyczka wyjaśni, jak taki jadłospis wpływa na zdrowie.
|
5:30 |
Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne niedzielne gotowanie. Każdy z gości wymyśla wyjątkowe potrawy, które można łatwo przyrządzić w domu.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.