Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 27.05.2024
6:00 |
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
|
---|---|
6:30 |
![]() Podróżujący kucharz przemierza tym razem Wielkopolskę. Przybliża ciekawostki historyczne. Węgorz stanie się podstawą dania, które przyrządzi razem z miejscowym rybakiem.
|
7:05 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
|
7:40 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
|
|
8:15 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
8:50 |
![]() Jesse Palmer rzuca wyzwanie dwunastu piekarzom, by stworzyli desery nawiązujące do wiosennej aury. Kardea Brown, Duff Goldman i Nancy Fuller zdecydują, który uczestnik dostanie 25 tysięcy dolarów.
|
9:50 |
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
|
10:25 |
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
|
10:55 |
![]() Szef kuchni i antropolog żywności Casey Corn wyrusza w podróż, aby pomóc ludziom z różnych rejonów na nowo odkryć utracone rodzinne przepisy. Zagłębia się w historię i kulturę każdej z grup.
|
11:30 |
![]() Katarzyna Bosacka odwiedza rodzinę, której członkowie cierpią na otyłość. Z pomocą dietetyczki zachęci ich do zmian. Fizjoterapeuta Paweł Zawitkowski powie, z czym wiąże się brak ruchu dzieci.
|
12:15 |
![]() Guy Fieri zaprasza szesnastu najlepszych szefów kuchni Ameryki do udziału w emocjonującej rywalizacji. Zawodnicy nie wiedzą, co będą gotować, dopóki prowadzący nie zakręci kołem z hasłami.
|
13:45 |
![]() Dwunastu piekarzy przygotowuje torty z jadalnym zdjęciem na wierzchu i niestandardowymi emotikonami, które przedstawiają ich hobby.
|
14:45 |
![]() Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
|
15:20 |
![]() Młodzi piekarze, którzy marzą o własnej firmie z wypiekami, stają do rywalizacji. Duff Goldman i Valerie Bertinelli testują ich talent w przygotowywaniu ciast i tortów, a także umiejętności biznesowe.
|
16:25 |
![]() Robert jedzie pomóc właścicielom restauracji rybnej. Lokal istnieje od ponad 60 lat. Samo miejsce wypełnione jest dekoracjami marynistycznymi, jednak wszystko jest tu przestarzałe.
|
17:25 |
![]() Ceniony kucharz Michel Moran podejmuje się kolejnych kulinarnych wyzwań w towarzystwie gwiazd TTV. Umiejętności jurora polskiej edycji "MasterChefa" sprawdzi dziesięć zadań specjalnych.
|
17:55 |
![]() Ceniony kucharz Michel Moran podejmuje się kolejnych kulinarnych wyzwań w towarzystwie gwiazd TTV. Umiejętności jurora polskiej edycji "MasterChefa" sprawdzi dziesięć zadań specjalnych.
|
18:30 |
![]() Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
|
19:05 |
![]() Podróżujący kucharz zabiera widzów w samo serce Karpat. Zdradza tajemnice klasztornych serów i regionalnego dania, zwanego banusz. Odwiedza muzeum instrumentów muzycznych.
|
19:40 |
![]() Cztery najlepsze zespoły cukiernicze w Ameryce mierzą się w konkursie organizowanym przez Giadę De Laurentiis. Po rundzie eliminacyjnej kolejnym zadaniem jest stworzenie ciasta na ważną uroczystość.
|
20:40 |
![]() Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.
|
21:15 |
![]() Jesse Palmer rzuca wyzwanie dwunastu piekarzom, by stworzyli desery nawiązujące do wiosennej aury. Kardea Brown, Duff Goldman i Nancy Fuller zdecydują, który uczestnik dostanie 25 tysięcy dolarów.
|
22:20 |
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
|
23:20 |
![]() Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
0:00 |
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
|
0:35 |
Joanna Gaines zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni i poznawania nowych potraw. Tym razem prezentuje przepisy m.in. na ciasteczka z masłem brzoskwiniowym, kawior teksański i huevos rancheros.
|
1:10 |
![]() Szef kuchni i antropolog żywności Casey Corn wyrusza w podróż, aby pomóc ludziom z różnych rejonów na nowo odkryć utracone rodzinne przepisy. Zagłębia się w historię i kulturę każdej z grup.
|
1:45 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
2:15 |
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
|
2:40 |
![]() Podróżujący kucharz przemierza tym razem Wielkopolskę. Przybliża ciekawostki historyczne. Węgorz stanie się podstawą dania, które przyrządzi razem z miejscowym rybakiem.
|
3:05 |
![]() Cztery najlepsze zespoły cukiernicze w Ameryce mierzą się w konkursie organizowanym przez Giadę De Laurentiis. Po rundzie eliminacyjnej kolejnym zadaniem jest stworzenie ciasta na ważną uroczystość.
|
3:50 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
4:15 |
![]() Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
4:45 |
![]() Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
|
5:30 |
![]() Alfonso Ribeiro pokazuje, w jaki sposób przekąski uzyskują swój smak dzięki dodatkowi owoców i warzyw.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.