Food Network Program TV na dziś
14:55 |
Doktor Anna Makowska wyjaśni, co powinno się sprawdzać przy zakupie słodyczy. Dietetyk Justyna Mizera pokaże, jak przygotować w domu daktylowe ciasteczka owsiane i ciasto czekoladowo-buraczane.
|
---|---|
15:30 |
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
|
16:00 |
Zajmująca się domem Cristina ma się zmierzyć z szefem kuchni Geoffreyem Zakarianem. Eddie Jackson podaje zawodnikom główny składnik, który muszą użyć w potrawie. Cristina ma szansę wygrać 5 tys. dol.
|
16:30 |
Pasjonaci sztuki kulinarnej, którzy mają na koncie prestiżowe nagrody, zmierzą się z szefową kuchni Alex Guarnaschelli. W wyzwaniu liczą się wiedza, kreatywność i umiejętności.
|
|
|
17:30 |
Iza Macudzińska, bohaterka 'Królowych życia', przygotowuje razem z Michelem Moranem posiłki bez laktozy. W menu znajdą się pikantna zupa aztecka oraz pudding chia z musem mango i mlekiem kokosowym.
|
18:05 |
W kuchni Michela Morana pojawia się Krzysztof Ufnal, znany z komentowania znanych programów w "Gogglebox. Przez telewizorem". Odkryją razem tajniki azjatyckich przysmaków.
|
18:35 |
Mikołaj wykorzystuje jadalne kwiaty, z których robi sałatę. Podaje ją w towarzystwie steku. Prezentuje też pierogi ze szczupakiem w sosie kurkowym czy zupę na wywarze bursztynowym.
|
19:10 |
Mikołaj odwiedza hodowlę kóz. Zrobi ser w towarzystwie proziaka, czyli bułki na proszku do pieczenia. Na proszowickiej ziemi przygotowuje kotlety jajeczne. W Gdyni przyrządza orientalne danie.
|
19:40 |
Amerykańska restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła własny lokal. Zaaranżowała na ten cel wnętrze młyna. Miejsce to, serwujące lokalne przysmaki, odwiedzają klienci z całego świata.
|
20:40 |
Michalina spożywała za mało warzyw, czego efektem są problemy z cerą i paznokciami. Doktor Anna Makowska doradzi jej, po które produkty powinna sięgnąć, by organizm otrzymał odpowiednie witaminy.
|
21:15 |
W rywalizacji na plaży konkurują ze sobą dwie drużyny, ze Wschodniego i Zachodniego Wybrzeża Ameryki. Zawodnicy konkurują ze sobą przez sześć tygodni, przygotowując najbardziej kultowe dania.
|
22:15 |
Sześciu cukierników przybywa na obóz kempingowy, by stanąć do rywalizacji w pieczeniu ciast. Co tydzień najlepszy z uczestników otrzyma możliwość udziału w warsztatach z Marthą Stewart.
|
23:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
23:40 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
0:15 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
0:50 |
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
|
1:20 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
1:55 |
Katarzyna Bosacka wita gościa piramidą mięsnych konserw. Jednak dziennikarka Magda Mołek jest miłośniczką kuchni wegańskiej. Próbuje przekonać prowadzącą, że życie bez jedzenia mięsa jest możliwe.
|
2:20 |
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują tradycyjne desery, wprowadzając w ich receptury innowacyjne zmiany. W menu znajda się wuzetka, szarlotka, ciasto z galaretką i krem sułtański.
|
2:45 |
Amerykańska restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła własny lokal. Zaaranżowała na ten cel wnętrze młyna. Miejsce to, serwujące lokalne przysmaki, odwiedzają klienci z całego świata.
|
3:35 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
4:00 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
4:25 |
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
4:50 |
Rywalizujący kucharze poznają temat przewodni rundy. Muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Family
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
CBS Europa
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport
Polsat Sport Extra
Polsat Sport Fight
Polsat Sport News
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.