Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 22.01.2024
6:00 |
![]() Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
|
---|---|
6:35 |
![]() Gościem Katarzyny Bosackiej jest Dorota Gardias. Znana pogodynka i prezenterka telewizyjna dzieli się swoim zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Przyrządza m.in. krewetki w sosie cytrynowo-czosnkowym.
|
7:10 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
7:45 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
|
|
8:20 |
![]() Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
8:55 |
![]() Rubio odkrywa najbardziej legendarne jadłodajnie Niziny Padańskiej. W podróży towarzyszą mu Andrea oraz Lo Zingaro.
|
10:00 |
![]() Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
|
10:30 |
![]() Robert Makłowicz wybrał się na wybrzeże Belgii. Unikatem jest tam konny połów krewetek w Oostduinkerke. Te i inne owoce morza oferują wielkim wyborze sklepy rybne i restauracje w Nieuvport.
|
11:05 |
![]() Zupa uchodzi za potrawę smaczną, a przede wszystkim zdrową. Dziś jednak mało kto ma czas na to, aby przyrządzać tradycyjne zupy, a zabiegani ludzie poprzestają na specyfikach z proszku...
|
11:40 |
![]() Katarzyna Bosacka zajmie się kuchnią chińską, która cieszy się w Polsce ogromną popularnością. W drugiej części zajmie się biustonoszami. Ponad 70% kobiet chodzi w źle dobranym staniku.
|
12:25 |
![]() Modelka Ola kocha tatuaże i koty.W poszukiwaniu nowej miłości pomaga jej zaprzyjaźniony tarocista Michał. Filip, Krystian i Michał będą się starali zachwycić ją smakami swoich potraw.
|
13:25 |
|
14:40 |
![]() Kinga Zawodnik zmierzy się z postem przerywanym. Polega on na jedzeniu jedynie przez 8 godzin i powstrzymywaniu się od posiłków przez kolejne 16. Dietetyczka i lekarz ocenią ten sposób odchudzania.
|
15:25 |
![]() Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
|
16:25 |
![]() Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie zobaczą, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
17:20 |
![]() Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację 'GierKrówkę', która leży przy słynnej DK1. Lokal prowadzony jest przez młode małżeństwo. Szef kuchni Karol wraz z Tomaszem przyrządzą poliki wołowe.
|
17:55 |
![]() Tomek składa wizytę Łukaszowi Ancypie, swojemu koledze, który na Podlasiu prowadzi 'Karczmę pod Sokołem'. Razem przyrządzą wołową świecę z kumpakiem. Tomek zaprezentuje przepis na babkę ziemniaczaną.
|
18:25 |
![]() Swoim food truckiem Walenty jedzie w Bieszczady na festiwal 'ZEW się budzi'. Kucharz szykuje dla gości grochówkę z nóżkami wieprzowymi. W menu znajdują się także policzki wieprzowe.
|
19:00 |
![]() Walenty Kania wraz z widzami odkrywa nowe, odważne smaki. W kuchni eksperymentuje z przyjaciółmi z różnych stron Polski i pokazuje, co jeszcze można zjeść. Odwiedza m.in. fanów zdrowego odżywiania.
|
19:35 |
![]() Jola jest kobietą z poczuciem humoru, lubi wędkować i chodzi na fitness. Brakuje jej w życiu mężczyzny. W programie zaimponować jej spróbuje Andrzej Z., który również jest miłośnikiem wędkarstwa.
|
20:35 |
![]() Kinga Zawodnik testuje dietę jajeczną. Będzie spożywała 6 jaj na twardo dziennie, warzywa, chudy nabiał, ryby i mięso. Wykluczy węglowodany. Dietetyczka wyjaśni, jak taki jadłospis wpływa na zdrowie.
|
21:20 |
![]() Zadaniem uczestników programu jest upieczenie ciasta tak, aby jak najbardziej przypominało swój odpowiednik. Następnie dwie drużyny próbują zdemaskować podróbkę.
|
22:20 |
Szef kuchni Antonino Cannavacciuolo podróżuje po najpiękniejszych portach we Włoszech i odkrywa najlepsze przepisy na owoce morza. Wyzywa mieszkańców na kulinarne pojedynki i poznaje zwyczaje regionu.
|
23:20 |
|
0:00 |
![]() Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
|
0:35 |
![]() Robert Makłowicz wybrał się na wybrzeże Belgii. Unikatem jest tam konny połów krewetek w Oostduinkerke. Te i inne owoce morza oferują wielkim wyborze sklepy rybne i restauracje w Nieuvport.
|
1:10 |
![]() Zupa uchodzi za potrawę smaczną, a przede wszystkim zdrową. Dziś jednak mało kto ma czas na to, aby przyrządzać tradycyjne zupy, a zabiegani ludzie poprzestają na specyfikach z proszku...
|
1:45 |
![]() Katarzyna Bosacka sprawdza, co kryje się w sprzedawanych w Polsce lodach. Niektóre są wodniste, nafaszerowane chemią i sztucznymi barwnikami. Prowadząca podpowie, na co zwracać uwagę.
|
2:15 |
![]() Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
|
2:45 |
![]() Gościem Katarzyny Bosackiej jest Dorota Gardias. Znana pogodynka i prezenterka telewizyjna dzieli się swoim zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Przyrządza m.in. krewetki w sosie cytrynowo-czosnkowym.
|
3:10 |
![]() Jola jest kobietą z poczuciem humoru, lubi wędkować i chodzi na fitness. Brakuje jej w życiu mężczyzny. W programie zaimponować jej spróbuje Andrzej Z., który również jest miłośnikiem wędkarstwa.
|
4:00 |
|
4:30 |
Światowej sławy szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Są wśród nich zarówno potrawy drogie i pracochłonne, jak i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
|
4:55 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
5:25 |
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.