Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 4.09.2023
6:00 |
![]() Daria Ładocha wraz z córkami przygotowuje dania na imprezę. Piecze kolorową kruchą tartę z warzywami i serwuje czekoladowy deser. Laura i Mania robią makaronowe gniazdka.
|
---|---|
6:35 |
![]() Tomasz Jakubiak przygotowuje stek zarumieniony na zewnątrz i lekko różowy w środku. Kruche bitki poda z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną mięsem pitę.
|
7:05 |
![]() Jesienią Mikołaj Rey rusza do lasu w poszukiwaniu borowika, zwanego królem polskich grzybów. Zdradza swój przepis na niezawodny sos. Piecze brioszkę oraz tartę z farszem dyniowym.
|
7:40 |
![]() Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
|
|
8:20 |
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
|
8:50 |
![]() Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
|
9:50 |
![]() Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.
|
10:20 |
|
11:50 |
W rywalizacji na plaży konkurują ze sobą dwie drużyny, ze Wschodniego i Zachodniego Wybrzeża Ameryki. Zawodnicy konkurują ze sobą przez sześć tygodni, przygotowując najbardziej kultowe dania.
|
12:50 |
![]() Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
|
13:50 |
![]() Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
|
14:35 |
![]() Do kulinarnej rywalizacji staje czworo mieszkańców Poznania. Przygotują dla siebie cztery kolacje, które ujawnią ich kulinarne preferencje.
|
15:35 |
![]() Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
|
16:35 |
Robert Irvin ratuje upadające lokale przed zamknięciem. Jedzie do Kalifornia, gdzie odwiedza Roses Cafe. Prowadzi ją Katylin. Dwa lata temu kobieta otworzyła wymarzoną restaurację.
|
17:35 |
![]() Czterech restauratorów otwiera pierwsze biznesy. Towarzyszą im partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę siłę uczuć.
|
18:35 |
![]() Tomasz Jakubiak przygotowuje stek zarumieniony na zewnątrz i lekko różowy w środku. Kruche bitki poda z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną mięsem pitę.
|
19:10 |
![]() Twórcy odcinka odwiedzają Grzegorza Sowę. Odkrywają sekrety chowu owiec. Widzowie poznają cechy baraniny i jagnięciny. Tomasz przygotuje kofty z jagnięciny w sosie jogurtowym i jagnięce giczki.
|
19:40 |
![]() Jesienią Mikołaj Rey rusza do lasu w poszukiwaniu borowika, zwanego królem polskich grzybów. Zdradza swój przepis na niezawodny sos. Piecze brioszkę oraz tartę z farszem dyniowym.
|
20:15 |
![]() Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
|
20:50 |
![]() Daria Ładocha wraz z córkami przygotowuje dania na imprezę. Piecze kolorową kruchą tartę z warzywami i serwuje czekoladowy deser. Laura i Mania robią makaronowe gniazdka.
|
21:20 |
![]() Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
|
22:25 |
![]() Katarzyna Bosacka zaprasza do swojego kulinarnego królestwa dziennikarza Andrzeja Sołtysika. Wraz z nim poznaje szczegóły świńskiej anatomii i przyrządza białą kiełbasę.
|
22:55 |
![]() Dietetycy podkreślają, że jajko zawiera niezbędne w codziennej diecie składniki odżywcze. Zostaną obalone mity dotyczące tego produktu. Widzowie dowiedzą się, co oznaczają numerki na skorupkach.
|
23:30 |
![]() Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
|
0:30 |
Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. W każdym odcinku prezentuje dania na wszelkie okazje.
|
1:00 |
![]() Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
|
1:30 |
![]() Pierwszym zadaniem do wykonania jest dekoracja na temat cukierków. Zawodników ogrania szaleństwo, kiedy mogą wykorzystać łakocie w najróżniejszych kształtach, konsystencjach i kolorach.
|
2:25 |
![]() Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.
|
3:00 |
![]() Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
|
4:00 |
![]() Jesienią Mikołaj Rey rusza do lasu w poszukiwaniu borowika, zwanego królem polskich grzybów. Zdradza swój przepis na niezawodny sos. Piecze brioszkę oraz tartę z farszem dyniowym.
|
4:35 |
![]() Tomasz Jakubiak przygotowuje stek zarumieniony na zewnątrz i lekko różowy w środku. Kruche bitki poda z roszponką i marynowanymi burakami. Zaserwuje także wypełnioną mięsem pitę.
|
5:05 |
![]() Daria Ładocha wraz z córkami przygotowuje dania na imprezę. Piecze kolorową kruchą tartę z warzywami i serwuje czekoladowy deser. Laura i Mania robią makaronowe gniazdka.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.