Food NetworkProgram TV na Sobota 11.02.2023

Sobota 11.02
Od teraz
5:55
Daria Ładocha i jej córki przygotują dwa buliony - warzywny i mięsny. Widzowie dowiedzą się też, jak zrobić domową przyprawę. Akcentem egzotycznym będzie przepis na zupę meksykańską.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:25
Siedmioro niezwykle utalentowanych dzieci mierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi, aby zostać następną Food Network Star. Program prowadzą Tia Mowry i Donal Skehan.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:25
Agata Stankiewicz i Małgosia Nagat uwielbiają wyzwania. Tym razem przygotują tort na zakończenie sezonu jeździeckiego w stajni wyścigowej. Tempo pracy będzie ekspresowe.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Prowadzące przygotują zjawiskowe ciasto na uroczyste otwarcie szkoły tańca. Właścicielka zaprosiła kilkuset gości, w tym rodziny z dziećmi w różnym wieku. Tort musi trafić w gust różnych smakoszy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:35
Ekipa Food Network odwiedza pasjonatów dobrego jedzenia i podpatruje, jaki jest ich sposób na udany posiłek. O swojej miłości do gotowania opowiadają członkinie Koła Gospodyń Miejskich.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:40
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:15
Robert Makłowicz podróżuje po ukraińskim Zakarpaciu. Mieszkańców Użhorodu łączy miłość do mamałygi z bryndzą i skwarkami. Z kolei w mieście Czop nad Cisą kucharz przyrządzi zupę rybną.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:45
Prowadząca sprawdza, jakie suszone morele można kupić w sklepach i czy na pewno są zdrowe. Kolejnym produktem, który analizuje, jest ketchup. Razem z Andrzejem Polanem przygotuje jego domową wersję.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:20
Polacy preferują zakupy żywnościowe w pobliskich supermarketach. Kierują się szybkością usług i atrakcyjnymi cenami. Gospodyni programu, Kasia Bosacka, zastanawia się, czy tanie jedzenie jest zdrowe.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:05
Kasia Bosacka bierze pod lupę masło. Sprawdza, czy zawarty w nim tłuszcz rzeczywiście wywołuje choroby serca oraz jak na ludzki organizm wpływa cholesterol. Dowiaduje się, kto powinien unikać masła.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:50
Katarzyna Bosacka sprawdzi, jak powinna być oznakowana żywność ekologiczna oraz kto wydaje certyfikaty świadczące o jej jakości. W segmencie poświęconym kupowaniu będzie mowa o walizkach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:35
Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne i poznaje sekretne mieszanki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:05
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:45
Michael Symon mierzy się z najlepszymi kucharzami Ameryki. Sprawdza, które z dań to ich specjalność, i przyrządza je po swojemu. Walka jest wyrównana, ponieważ każdy jest mistrzem w swoim fachu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:15
Siedmioro niezwykle utalentowanych dzieci mierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi, aby zostać następną Food Network Star. Program prowadzą Tia Mowry i Donal Skehan.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Kulinarne zmagania kucharzy, którzy muszą się wykazać się przed jury swoimi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem. Przed nimi trzy rundy, a w każdej wykonują danie z obowiązkowych składników.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:15
Mateusz Zielonka, zwycięzca 6. edycji 'MasterChefa', pokaże uczestnikom, jak rozbić skorupkę i oddzielić żółtko od białka w strusim jaju. Dzieci przygotują jajecznicę w dwóch wersjach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:45
50 aspirujących cukierników rywalizuje o kwalilikację do piątej edycji Bake off Italia.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:35
Szef kuchni Cliff Crooks organizuje trzydniowe szkolenie dla kucharzy. Podczas kursu pomaga im zrozumieć, jakie błędy popełnili, co należy poprawić i jakie działania wprowadzić, by osiągnąć sukces.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:40
Restaurator Guy Fieri przemierza Amerykę. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi regionalnymi daniami, podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Nie tylko je smakuje, lecz także uczy się przyrządzać.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:10
Restaurator Guy Fieri przemierza Amerykę. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi regionalnymi daniami, podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Nie tylko je smakuje, lecz także uczy się przyrządzać.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:40
Casey Webb podróżuje po Stanach Zjednoczonych, by odkryć kolejne niezwykłe dania oraz zmierzyć się z gigantycznymi porcjami. W jego menu znajdzie się m.in. dwukilogramowa kanapka Reubena.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:15
Casey Webb podróżuje po Stanach Zjednoczonych, by odkryć kolejne niezwykłe dania oraz zmierzyć się z gigantycznymi porcjami. W jego menu znajdzie się m.in. dwukilogramowa kanapka Reubena.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
W czwartym sezonie prowadzącym jest szef kuchni ormiańskiego pochodzenia, Misha Sukyas. Wyruszy on w podróż po Włoszech, by dowiedzieć się, gdzie zdaniem kierowców ciężarówek są najlepsze lokale.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:50
Roger Mooking prezentuje widzom najbardziej smakowite i oryginalne jedzenie Ameryki Północnej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:45
Marco Bianchi wyrusza w podróż, by poznać kulinarne nawyki włoskich rodzin. Odkrywa ich ulubione przepisy, a potem proponuje swoje dania. Pokazuje, jak gotować smacznie, zdrowo i pożywnie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
Tom i Henry jadą do Peak District. Udowadniają, że brytyjska kuchnia jest jedną z najlepszych na świecie. Przyrządzą tam pizzę z dodatkiem piwa i pudding Bakewell, robią rzemieślniczą czekoladę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:45
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:45
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:15
Słodkości w wydaniu Olgi i Agaty to prawdziwa gratka. Coś dla siebie znajdą w tym odcinku także amatorzy kwaśnych smaków - m.in. cytrynowe torciki z bazyliowym syropem i lemon curd.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...