Okrasa łamie przepisy: Opowieść o gofrach
magazyn kulinarny Polska 2025

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Domowe keczupy
Śr, 26.02 7:10
Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze
Śr, 26.02 7:45
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia dla morsa
Śr, 26.02 12:00
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Zapomniany lędźwian
Śr, 26.02 16:10
Okrasa łamie przepisy: Jurajskie pieczonki
Śr, 26.02 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak suszonych owoców
Śr, 26.02 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Imbir nad Wisłą
Czw, 27.02 12:00
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Wszystko o tatarze
Czw, 27.02 16:10
Okrasa łamie przepisy: Dzikie kanapki z ognia
Czw, 27.02 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: W garnku piwowara
Czw, 27.02 19:15
i 2 późniejsze emisje