Okrasa łamie przepisy: Żywiecka brukiew
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
So 14.12 14:25
TVP 1
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Zamorski indyk
Pon, 02.12 16:10
Okrasa łamie przepisy: Golonka inaczej
Pon, 02.12 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Powrót topinamburu na polski stół
Pon, 02.12 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia płynąca maślanką
Wt, 03.12 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ciasta z ognia
Wt, 03.12 18:40
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Buraczane trio
Wt, 03.12 19:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Śniadanie na polanie
Śr, 04.12 7:00
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Znane zupy w wersji rybnej
Śr, 04.12 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na polskim transatlantyku
Śr, 04.12 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Trzy kotlety
Śr, 04.12 19:10
i 1 późniejsza emisja