Okrasa łamie przepisy: Steki z polskiej wołowiny
magazyn kulinarny Polska 2013

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
W tym odcinku miłośnik gotowania prezentuje potrawy z wołowiny.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: W klasztornym garnku
So, 23.08 7:30
Okrasa łamie przepisy: Jabłka i borówki
So, 23.08 7:35
Okrasa łamie przepisy: Krótka historia majonezu
So, 23.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Piąta ćwiartka
So, 23.08 12:00
Okrasa łamie przepisy: Kurki na trzy sposoby
So, 23.08 14:25
Okrasa łamie przepisy: Bieszczadzkie dzikie zioła
So, 23.08 15:25
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kociewskie smakołyki
So, 23.08 17:10
Okrasa łamie przepisy: Na żuławskim szlaku
Nd, 24.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kurczak w trzech odsłonach
Nd, 24.08 11:55
Okrasa łamie przepisy: Konfitura z zielonych orzechów
Nd, 24.08 17:10