Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Czw 17.07 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (384)
Pt, 04.07 2:00
Ewa gotuje (385)
Pt, 04.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pt, 04.07 2:45
Ewa gotuje (493)
Pt, 04.07 3:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30
Ewa gotuje (386)
So, 05.07 2:30
Ewa gotuje (494)
So, 05.07 2:45
Ewa gotuje (495)
So, 05.07 3:10
Ewa gotuje (538)
So, 05.07 7:30
Ewa gotuje (539)
So, 05.07 8:00
i 1 późniejsza emisja