Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (456)
Pt, 13.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (457)
Pt, 13.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Pt, 13.06 4:05
Ewa gotuje (458)
So, 14.06 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (459)
So, 14.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (497)
So, 14.06 3:55
Ewa gotuje (535)
So, 14.06 7:30
Ewa gotuje (536)
So, 14.06 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (545-ost.)
So, 14.06 11:00
Ewa gotuje (460)
Nd, 15.06 2:45
i 1 późniejsza emisja