Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (456)
Wt, 09.09 2:00
Ewa gotuje (457)
Wt, 09.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (484)
Wt, 09.09 2:45
Ewa gotuje (485)
Wt, 09.09 3:15
Ewa gotuje (509)
Wt, 09.09 3:55
Ewa gotuje (432)
Wt, 09.09 7:30
Ewa gotuje (458)
Śr, 10.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 10.09 2:45
Ewa gotuje (487)
Śr, 10.09 3:15
Ewa gotuje (433)
Śr, 10.09 7:30