Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Czw, 04.12 2:00
Ewa gotuje (451)
Czw, 04.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (403)
Czw, 04.12 2:40
Ewa gotuje (404)
Czw, 04.12 3:10
Ewa gotuje (405)
Pt, 05.12 2:30
Ewa gotuje (452)
Pt, 05.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (406)
Pt, 05.12 3:05
Ewa gotuje (453)
So, 06.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (407)
So, 06.12 3:05
Ewa gotuje (408)
So, 06.12 3:45