Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Wt 31.12 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (412)
Czw, 19.12 2:25
Ewa gotuje (493)
Czw, 19.12 2:45
Ewa gotuje (494)
Czw, 19.12 3:15
Ewa gotuje (382)
Czw, 19.12 7:10
Ewa gotuje (383)
Czw, 19.12 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (413)
Pt, 20.12 2:25
Ewa gotuje (495)
Pt, 20.12 2:45
Ewa gotuje (496)
Pt, 20.12 3:15
Ewa gotuje (384)
Pt, 20.12 7:10
Ewa gotuje (385)
Pt, 20.12 7:35