Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (515)
So, 28.09 19:30
Ewa gotuje (427)
Nd, 29.09 2:30
Ewa gotuje (479)
Nd, 29.09 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (480)
Nd, 29.09 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (516)
Nd, 29.09 19:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (428)
Pon, 30.09 2:30
Ewa gotuje (474)
Pon, 30.09 7:10
Ewa gotuje (475)
Pon, 30.09 7:35
Ewa gotuje (429)
Wt, 01.10 2:30
Ewa gotuje (481)
Wt, 01.10 2:45
i 1 późniejsza emisja