ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
Wt 7.10 17:55
CANAL+ 4K
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla (1)
Wt, 07.10 17:30
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3)
Śr, 08.10 16:55
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 1 (4)
Śr, 08.10 17:20
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia turecka: Warzywa (6)
So, 18.10 8:30