ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 2 (7)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla (1)
So, 22.11 7:00
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2)
So, 22.11 7:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3)
So, 22.11 7:45
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 1 (4)
So, 22.11 8:10
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla pszenna (5)
So, 22.11 8:30
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Jaja (6)
Nd, 23.11 7:00
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
Nd, 23.11 7:45
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
Nd, 23.11 8:05
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10)
Nd, 23.11 8:30
