ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
So 24.05 13:25
CANAL+ 4K
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla pszenna (5)
So, 17.05 9:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Jaja (6)
So, 17.05 13:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia turecka: Zupy (4)
Nd, 18.05 1:40
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Zupy (4)
Nd, 18.05 21:55
ABC gotowania - kuchnia grecka: Zupy (7)
Czw, 22.05 14:20
M jak mięso 6: Zupy (2)
So, 24.05 8:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 2 (7)
So, 24.05 13:05