ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2)
So, 26.04 9:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Desery (8)
So, 26.04 13:25
ABC gotowania - kuchnia grecka: Desery (8)
Wt, 29.04 22:25
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3)
So, 03.05 9:25
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla (1)
So, 03.05 13:05
ABC gotowania - kuchnia amerykańska: Desery (6)
Śr, 07.05 22:25