ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
So 31.05 13:05
CANAL+ 4K
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
Bosacka daje radę: Ryby (7)
Śr, 21.05 16:55
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Śr, 21.05 20:25
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Jaja (6)
So, 24.05 9:25
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 2 (7)
So, 24.05 13:05
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
So, 24.05 13:25
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
Śr, 28.05 14:20
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10)
So, 31.05 13:25