ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3)
Nd, 17.08 8:40
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 1 (4)
Nd, 17.08 9:05
Ryby
Pon, 18.08 5:45
i 2 późniejsze emisje
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla pszenna (5)
Nd, 24.08 8:30
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Jaja (6)
Nd, 24.08 8:50
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Nd, 24.08 16:20