ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
![zdjęcie](http://media.teleman.pl/photos/720x445/ABC-Gotowania-Kuchnia-Meksykanska-Mieso-1.jpg)
W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
Oglądaj w telewizji
Wt 11.02 22:25
CANAL+ Kuchnia![logo](http://media.teleman.pl/logos/80x64/98.png?v=1572510813)
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
Pon, 10.02 22:25
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10)
Śr, 12.02 22:25
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
Czw, 13.02 14:20
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2)
Nd, 16.02 1:40
Bosacka daje radę: Ryby (7)
Śr, 19.02 16:55
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3)
Nd, 23.02 1:40