Człowiek, ogień i wyżerka (12/13)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Roger Mooking pomaga Jeremy'emu Connerowi przygotować pieczeń rybną w słynnym pensjonacie Maison Madeleine w Breaux Bridge. Dołącza do pitmastera Freda Reclusado w jego kuchni na świeżym powietrzu.

Oglądaj w telewizji

Pon 26.05 3:45
Food Networklogo

Opis

Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.

Roger Mooking pomaga zaproszonemu szefowi kuchni, Jeremy'emu Connerowi, przygotować pieczeń rybną w słynnym pensjonacie Maison Madeleine w Breaux Bridge. W Bakersfield w Kalifornii Roger dołącza do pitmastera Freda Reclusado w jego kuchni na świeżym powietrzu, aby przygotować żeberka i usmażyć tilapię.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...