Człowiek, ogień i wyżerka (1/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Oglądaj w telewizji
Nd 11.05 3:10
Food Network
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Nd, 04.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Nd, 04.05 6:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Nd, 04.05 7:00
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
Nd, 04.05 7:30
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Nd, 04.05 8:00
Człowiek, ogień i wyżerka (2/13)
Nd, 11.05 3:40