Człowiek, ogień i wyżerka (7/13)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

W Teksasie Roger Mooking odwiedza dwóch pitmasterów, którzy wzbogacają wędliny o dodatkowe smaki. W Pearland w Teksasie prowadzący pomaga Ronnie Killenowi przyprawiać i upiec mostek i żeberka wołowe.

Oglądaj w telewizji

Pon 19.05 3:10
Food Networklogo

Opis

Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.

W Teksasie Roger Mooking odwiedza dwóch pitmasterów, którzy wzbogacają tradycyjne wędliny o dodatkowe smaki. W Pearland w Teksasie prowadzący pomaga Ronnie Killenowi przyprawiać i upiec mostek i żeberka wołowe. Klienci mogą zamówić mięsa również w odsłonie Tex-Mex. Następnie Roger udaje się do Houston w Teksasie, aby spotkać się ze współwłaścicielem Khoi Barbecue, Donem Nguyenem, który tworzy dania inspirowane kuchnią azjatycką.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...