Człowiek, ogień i wyżerka (9/13)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego siedem różnych urządzeń do gotowania.

Oglądaj w telewizji

Nd 25.05 3:15
Food Networklogo

Opis

Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.

Tym razem Roger Mooking przybywa do Lockhart w Teksasie, gdzie spotyka się z Mattem i Calebem Johnsonami odpowiedzialnymi za zaprojektowanie i wykonanie zestawu grillowego oferującego aż siedem różnych urządzeń do gotowania. Razem z lokalnym szefem kuchni Arturo Ramonem II z Blanco River Meat Co. przygotowuje danie z koziny i drobiu.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...