Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (448)
Czw, 05.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Czw, 05.06 2:45
Ewa gotuje (443)
Czw, 05.06 3:15
Ewa gotuje (493)
Czw, 05.06 4:10
Ewa gotuje (449)
Pt, 06.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Pt, 06.06 2:45
Ewa gotuje (445)
Pt, 06.06 3:15
Ewa gotuje (494)
Pt, 06.06 4:00
Ewa gotuje (450)
So, 07.06 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (446)
So, 07.06 2:45