Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Wt 30.04 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (506)
Nd, 28.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (405)
Pon, 29.04 2:30
Ewa gotuje (482)
Pon, 29.04 6:00
Ewa gotuje (462)
Pon, 29.04 7:05
Ewa gotuje (463)
Pon, 29.04 7:35
Ewa gotuje (406)
Wt, 30.04 2:30
Ewa gotuje (418)
Wt, 30.04 2:45
Ewa gotuje (483)
Wt, 30.04 6:00
Ewa gotuje (464)
Wt, 30.04 7:05
Ewa gotuje (465)
Wt, 30.04 7:35