Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (539)
So, 11.10 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (551)
So, 11.10 11:30
Ewa gotuje (398)
Nd, 12.10 2:00
Ewa gotuje (540)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (399)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (541)
Nd, 12.10 3:00
Ewa gotuje (400)
Pon, 13.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Pon, 13.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (542)
Wt, 14.10 2:30
Ewa gotuje (401)
Wt, 14.10 2:30
i 1 późniejsza emisja