Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Nd, 14.09 10:55
Ewa gotuje (463)
Pon, 15.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (436)
Pon, 15.09 7:30
Ewa gotuje (464)
Wt, 16.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Wt, 16.09 2:45
Ewa gotuje (497)
Wt, 16.09 3:15
Ewa gotuje (510)
Wt, 16.09 3:50
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (347)
Wt, 16.09 7:30
Ewa gotuje (465)
Śr, 17.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (498)
Śr, 17.09 2:45