Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Pon 5.05 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (406)
Wt, 22.04 2:30
Ewa gotuje (368)
Wt, 22.04 2:45
Ewa gotuje (369)
Wt, 22.04 3:15
Ewa gotuje (350)
Wt, 22.04 7:10
Ewa gotuje (351)
Wt, 22.04 7:35
Ewa gotuje (407)
Śr, 23.04 2:30
Ewa gotuje (370)
Śr, 23.04 2:45
Ewa gotuje (371)
Śr, 23.04 3:15
Ewa gotuje (481)
Śr, 23.04 4:00
Ewa gotuje (352)
Śr, 23.04 7:10