Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Czw 22.05 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (428)
Śr, 14.05 2:30
Ewa gotuje (406)
Śr, 14.05 2:45
Ewa gotuje (407)
Śr, 14.05 3:15
Ewa gotuje (382)
Śr, 14.05 7:00
Ewa gotuje (383)
Śr, 14.05 7:30
Ewa gotuje (429)
Czw, 15.05 2:30
Ewa gotuje (408)
Czw, 15.05 2:45
Ewa gotuje (409)
Czw, 15.05 3:15
Ewa gotuje (384)
Czw, 15.05 7:00
Ewa gotuje (385)
Czw, 15.05 7:30