Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Czw 26.12 2:35
Polsat Rodzina
Pt 27.12 2:15
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (526)
So, 14.12 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (527)
So, 14.12 8:00
i 3 późniejsze emisje
Ewa gotuje (529)
So, 14.12 11:55
Ewa gotuje (408)
Nd, 15.12 2:25
Ewa gotuje (487)
Nd, 15.12 2:45
Ewa gotuje (488)
Nd, 15.12 3:15
Ewa gotuje (409)
Pon, 16.12 2:25
Ewa gotuje (376)
Pon, 16.12 7:10
Ewa gotuje (377)
Pon, 16.12 7:35
Ewa gotuje (410)
Wt, 17.12 2:25