Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Pt 1.08 2:30
Polsat Rodzina
Pt 1.08 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (413)
Nd, 27.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Nd, 27.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
Nd, 27.07 2:45
Ewa gotuje (531)
Nd, 27.07 3:10
Ewa gotuje (444)
Nd, 27.07 10:50
Ewa gotuje (445)
Nd, 27.07 11:20
Ewa gotuje (415)
Pon, 28.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (313)
Pon, 28.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Wt, 29.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Wt, 29.07 2:45