Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021  
     
    
    W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
So 1.11 2:30
            Polsat Rodzina 
        Nd 2.11 2:00
            Polsat Rodzina 
        Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (418)
    
      
      
          So, 01.11 2:05
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (351)
    
      
      
          So, 01.11 2:35
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (352)
    
      
      
          So, 01.11 3:05
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (518)
    
      
      
          So, 01.11 4:00
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (541)
    
      
      
          So, 01.11 7:30
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (542)
    
      
      
          So, 01.11 8:00
          
               i 1 późniejsza emisja
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (554)
    
      
      
          So, 01.11 11:50
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (420)
    
      
      
          Nd, 02.11 2:30
          
               i 1 późniejsza emisja
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (354)
    
      
      
          Nd, 02.11 3:40
          
      
      
    
  
  
  
    Ewa gotuje (353)
    
      
      
          Nd, 02.11 4:10
          
      
      
    
  
  
 
            