Ewa gotuje (399)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Gospodyni najpierw zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście, które zostaną upieczone w żeliwnym kociołku. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka. Na deser zrobi kruche ciasto z jabłkami i pianą z białek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
Pt, 03.01 2:25
Ewa gotuje (517)
Pt, 03.01 2:45
Ewa gotuje (518)
Pt, 03.01 3:15
Ewa gotuje (404)
Pt, 03.01 7:10
Ewa gotuje (405)
Pt, 03.01 7:35
Ewa gotuje (427)
So, 04.01 2:25
Ewa gotuje (519)
So, 04.01 2:45
Ewa gotuje (520)
So, 04.01 3:15
Ewa gotuje (529)
So, 04.01 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
So, 04.01 8:00
i 2 późniejsze emisje