Ewa gotuje (399)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka.
Oglądaj w telewizji
Pon 26.05 7:30
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Gospodyni najpierw zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście, które zostaną upieczone w żeliwnym kociołku. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka. Na deser zrobi kruche ciasto z jabłkami i pianą z białek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (542)
So, 17.05 11:05
Ewa gotuje (430)
Nd, 18.05 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Nd, 18.05 2:45
Ewa gotuje (413)
Nd, 18.05 3:15
Ewa gotuje (433)
Nd, 18.05 10:50
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (431)
Pon, 19.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (388)
Pon, 19.05 7:00
Ewa gotuje (389)
Pon, 19.05 7:30
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45