Ewa gotuje (399)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Gospodyni najpierw zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście, które zostaną upieczone w żeliwnym kociołku. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka. Na deser zrobi kruche ciasto z jabłkami i pianą z białek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (466)
So, 20.12 2:00
Ewa gotuje (467)
So, 20.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
So, 20.12 2:50
Ewa gotuje (429)
So, 20.12 3:20
Ewa gotuje (548)
So, 20.12 7:30
Ewa gotuje (549)
So, 20.12 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (561-ost.)
So, 20.12 11:30
Ewa gotuje (431)
Nd, 21.12 2:25
Ewa gotuje (468)
Nd, 21.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (430)
Nd, 21.12 3:35