Ewa gotuje (399)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Gospodyni najpierw zaproponuje wytrawne ciasto z oliwkami, papryką i suszonymi pomidorami. Później poda golonki indycze w kiszonej kapuście, które zostaną upieczone w żeliwnym kociołku. Ewa Wachowicz pokaże również, jak przyrządzić kiszone jabłka. Na deser zrobi kruche ciasto z jabłkami i pianą z białek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (406)
Wt, 30.04 2:30
Ewa gotuje (418)
Wt, 30.04 2:45
Ewa gotuje (419)
Wt, 30.04 3:15
Ewa gotuje (483)
Wt, 30.04 6:00
Ewa gotuje (464)
Wt, 30.04 7:05
Ewa gotuje (465)
Wt, 30.04 7:35
Ewa gotuje (407)
Śr, 01.05 2:30
Ewa gotuje (420)
Śr, 01.05 2:45
Ewa gotuje (421)
Śr, 01.05 3:15
Ewa gotuje (484)
Śr, 01.05 6:00