Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Śr 4.12 2:25
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (385)
Czw, 21.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (464)
Czw, 21.11 2:45
Ewa gotuje (465)
Czw, 21.11 3:15
Ewa gotuje (342)
Czw, 21.11 7:10
Ewa gotuje (343)
Czw, 21.11 7:35
Ewa gotuje (386)
Pt, 22.11 0:30
Ewa gotuje (344)
Pt, 22.11 7:10
Ewa gotuje (345)
Pt, 22.11 7:35
Ewa gotuje (387)
So, 23.11 2:30
Ewa gotuje (466)
So, 23.11 2:45