Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Nd, 08.06 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (451)
Nd, 08.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (448)
Nd, 08.06 2:45
Ewa gotuje (449)
Nd, 08.06 3:15
Ewa gotuje (436)
Nd, 08.06 11:00
Ewa gotuje (437)
Nd, 08.06 11:30
Ewa gotuje (452)
Pon, 09.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (453)
Wt, 10.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (495)
Wt, 10.06 4:10
Ewa gotuje (454)
Śr, 11.06 2:30
i 1 późniejsza emisja