Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
So 11.10 2:30
Polsat Rodzina
Nd 12.10 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (386)
Pon, 29.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Pon, 29.09 7:30
Ewa gotuje (387)
Wt, 30.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (518)
Wt, 30.09 2:40
Ewa gotuje (519)
Wt, 30.09 3:10
Ewa gotuje (512)
Wt, 30.09 3:55
Ewa gotuje (447)
Wt, 30.09 7:30
Ewa gotuje (388)
Śr, 01.10 2:30
Ewa gotuje (520)
Śr, 01.10 2:40
Ewa gotuje (521)
Śr, 01.10 3:10