Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Pon 26.05 7:00
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (430)
Nd, 18.05 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Nd, 18.05 2:45
Ewa gotuje (413)
Nd, 18.05 3:15
Ewa gotuje (433)
Nd, 18.05 10:50
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (431)
Pon, 19.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (388)
Pon, 19.05 7:00
Ewa gotuje (389)
Pon, 19.05 7:30
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45
Ewa gotuje (415)
Wt, 20.05 3:15