Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Nd 13.04 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (390)
Czw, 03.04 2:30
Ewa gotuje (336)
Czw, 03.04 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (337)
Czw, 03.04 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (324)
Czw, 03.04 7:10
Ewa gotuje (325)
Czw, 03.04 7:35
Ewa gotuje (338)
Pt, 04.04 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (339)
Pt, 04.04 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (326)
Pt, 04.04 7:10
Ewa gotuje (327)
Pt, 04.04 7:35
Ewa gotuje (391)
So, 05.04 2:30