Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (406)
Wt, 30.04 2:30
Ewa gotuje (418)
Wt, 30.04 2:45
Ewa gotuje (419)
Wt, 30.04 3:15
Ewa gotuje (483)
Wt, 30.04 6:00
Ewa gotuje (464)
Wt, 30.04 7:05
Ewa gotuje (465)
Wt, 30.04 7:35
Ewa gotuje (407)
Śr, 01.05 2:30
Ewa gotuje (420)
Śr, 01.05 2:45
Ewa gotuje (421)
Śr, 01.05 3:15
Ewa gotuje (484)
Śr, 01.05 6:00