Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (407)
Wt, 21.10 2:00
Ewa gotuje (408)
Wt, 21.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (331)
Wt, 21.10 2:35
Ewa gotuje (332)
Wt, 21.10 3:10
Ewa gotuje (514)
Wt, 21.10 4:05
Ewa gotuje (462)
Wt, 21.10 7:30
Ewa gotuje (409)
Śr, 22.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (333)
Śr, 22.10 2:35
Ewa gotuje (334)
Śr, 22.10 3:05
Ewa gotuje (463)
Śr, 22.10 7:30