Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
So, 09.08 2:30
Ewa gotuje (432)
So, 09.08 2:45
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (433)
So, 09.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (543)
So, 09.08 7:30
Ewa gotuje (544)
So, 09.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (427)
Nd, 10.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 10.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (435)
Nd, 10.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 10.08 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
Pon, 11.08 2:30
i 1 późniejsza emisja