Ewa gotuje (398)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu.
Oglądaj w telewizji
Nd 30.11 3:55
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa upiecze jabłka w cieście, które przyprawi cynamonem. Poda też rosół na kaczym korpusie i karkówkę z warzywami, którą przyrządzi w myśliwskim kociołku, ustawionym na ogniu. Pokaże też, jak zrobić kiszonkę z papryki i kapusty. Na deser zaś zaserwuje kogel-mogel na owocach - brzoskwiniach, morelach i gruszkach.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (445)
So, 29.11 2:00
Ewa gotuje (446)
So, 29.11 2:30
Ewa gotuje (395)
So, 29.11 3:05
Ewa gotuje (396)
So, 29.11 3:35
Ewa gotuje (545)
So, 29.11 7:30
Ewa gotuje (546)
So, 29.11 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (558)
So, 29.11 11:30
Ewa gotuje (447)
Nd, 30.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (397)
Nd, 30.11 3:25
Ewa gotuje (460)
Nd, 30.11 10:50